Εξήγησε η φήμη για τις νέες σταυροφορίες του Assassin’s Creed

Οι πρόσφατες φήμες από ένα αξιόπιστο leaker έθεσαν το επόμενο Assassin’s Creed κατά τη διάρκεια της Τρίτης Σταυροφορίας, επιτρέποντας ενδεχομένως στον Altaïr να επιστρέψει στη σειρά.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Valhallένα, αρχίζουν να εμφανίζονται φήμες και διαρροές για την επόμενη καταχώρηση της σειράς. Αυτό έχει γίνει παράδοση για το fanbase της σειράς, που ψάχνει τους τίτλους της Ubisoft για ενδείξεις για πιθανές ρυθμίσεις για τις μελλοντικές συμμετοχές. Αυτή τη φορά, j0nathan, ένα δημοφιλές YouTuber με καλό ιστορικό προβλέψεων για το μέλλον Assassin’s Creed παιχνίδια, δήλωσε ότι η επόμενη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Τρίτης Σταυροφορίας και θα κυκλοφορήσει το 2022.

Οι θαυμαστές αρχικά ένωσαν το σκηνικό και τον τίτλο για AC Valhalla όταν κάποιος σκόνταψε μια αφίσα μέσα Το τμήμα 2 που απεικόνιζε έναν Βίκινγκ να κρατάει ένα Apple of Eden με το κείμενο “Valhalla” απλωμένο στην κορυφή. Η Ubisoft δεν είναι ντροπαλή για τα πασχαλινά αυγά της και φαίνεται να απολαμβάνει θεωρίες και προβλέψεις, όπως η ανακάλυψη του Norden’s Bow, μεταξύ των Assassin’s Creed κοινότητα.

Συνεχίστε την κύλιση για να συνεχίσετε να διαβάζετε
Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να ξεκινήσετε αυτό το άρθρο σε γρήγορη προβολή.

Σχετιζομαι με: Το Assassin’s Creed θα πάει ποτέ στο διάστημα

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο κανάλι YouTube του j0nathan, παρέχει κάποιες συμβουλές και πειράγματα για το επερχόμενο παιχνίδι που οι θαυμαστές αποκρυπτογραφούν κάθε λέξη. Με τη βοήθεια της δυνατότητας αυτόματης μετάφρασης του YouTube και αυτής της ανάλυσης στο reddit, ο j0nathon πειράζει ότι το επόμενο Assassin’s Creed, με κωδικό όνομα Assassin’s Creed Tournament, πιθανότατα θα οριστεί κατά τη διάρκεια της Τρίτης Σταυροφορίας μεταξύ 1191-1199. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αυτό το συγκεκριμένο Assassin’s Creed Η χρονική περίοδος είναι σημαντική για δύο λόγους. Το πρώτο είναι ότι συμβαίνει υπό την κυριαρχία του Βασιλιά Ρίτσαρντ Α ‘, επίσης γνωστού ως Ρίτσαρντ ο Λεοντόκαρδος, καθώς οδήγησε το στρατό των σταυροφόρων προς τους Αγίους Τόπους με την ελπίδα να το πάρει από τον Σουλτάνο Σαλαντίν, επιστρέφοντας έτσι στη Μέση Ανατολή. Το δεύτερο είναι ότι, κατά τη διάρκεια της Σταυροφορίας του, ο Ρίτσαρντ κατέκτησε εδάφη στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όπως η Κύπρος, που πούλησε στον Δάσκαλο του Ναού του Ιππότη, υπονοώντας ότι επιστρέφουν επισήμως στη σειρά.

Το τουρνουά Creed του Assassin θα μπορούσε να φέρει πίσω τον Altaïr

AC Crusades Rumor Altair

Αυτή η χρονική περίοδος περιλαμβάνει επίσης την περίοδο του Altaïr ως Master Assassin και Mentor of the Order of Assassins. Το παιχνίδι prequel, Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles, απεικονίζει τον ρόλο του Altaïr στις πρώτες μάχες της Σταυροφορίας, όπως η Μάχη της Acre. Ο πρώτος Assassin’s Creed η ίδια λαμβάνει χώρα το 1191, όπου ο Άλταρ παίζει σημαντικούς ρόλους σε μάχες όπως η Μάχη του Αρσούφ, η οποία ήταν η ίδια μια μεγάλη νίκη για τους σταυροφόρους. Μετά τα γεγονότα του πρώτου Assassin’s Creed το παιχνίδι, οι ιστορίες των συνεχιζόμενων συγκρούσεων του Άλταρ με τον στρατό του Βασιλιά Ρίτσαρντ είναι καλά τεκμηριωμένες, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του στην απελευθέρωση της Κύπρου από τους Ναούς και την επιρροή του Βασιλιά Ρίτσαρντ.

Το συμπέρασμα αυτών των τσαγιού υποδηλώνει μια κυκλοφορία του 2022 για την επόμενη Assassin’s Creed παιχνίδι. Εάν οι διαρροές αποδειχθούν αληθινές, που ήταν γνωστό ότι είναι το j0nathon, αυτό θα ήταν απίστευτα συναρπαστικό για τους οπαδούς της σειράς. Ενώ εμφανίζεται σε αναδρομές στο Assassin’s Creed Revelations, θα ήταν η πρώτη φορά από τότε Assassin’s Creed ότι ο Altaïr θα μπορούσε να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στα γεγονότα ενός Assassin’s Creed παιχνίδι. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το αν οι παίκτες θα ελέγχουν τον Altair ή έναν διαφορετικό σταυροφόρο, αλλά με την Ubisoft Sofia να βρίσκεται στο τιμόνι, που ανέπτυξε τίτλους όπως Assassin’s Creed Rogue, θα μπορούσε να πάει με κάθε τρόπο. Το 2021 πιθανότατα θα δει περισσότερες διαρροές πριν από οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση, οπότε ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα συνεχίσουν να δείχνουν προς την επιστροφή στην Assassin’s Creed χρονική περίοδος που ξεκίνησε όλα.

Επόμενο: Φήμη: Το Assassin’s Creed 2022 Leak αποκαλύπτει ένα σκηνικό σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο

Πηγές: j0nathan / YouTube, Reddit

BOTW Sheikah Slate Pokemon Pokedex

Το Compendium του BOTW είναι η τέλεια αντικατάσταση Pokédex του Pokémon


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Source