Εξαιρετικός τρόπος σύσφιξης ή επιμήκυνσης (VID)

Φυσικά, δεν θέλουμε να επιτύχουμε έναν γενικό αποκλεισμό, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ιώτης, Καθηγητής Παθολογίας και Επικεφαλής της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, εξηγώντας ότι ορισμένες παραβιάσεις είναι αυτές που οδηγούν σε αυξημένη μετάδοση. Ταυτόχρονα, θεωρεί ότι είναι πιθανό να παραταθούν ή να ενισχυθούν τα μέτρα, καθώς δίνουν αποτελέσματα που εμφανίζονται στα νοσοκομεία μετά από μια περίοδο 3 εβδομάδων.

Ο στόχος είναι περιορισμός, όχι εκφοβισμός

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής “ALPHA Information”, εξηγώντας τα μέτρα έκτακτης ανάγκης για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο σπίτι, ο Δρ. Ο Ιούτης είπε ότι ελπίζει ότι η λογική θα έρθει σε πρακτική.

Konstantinos i utis – Καθηγητής Παθολογίας
“Δεκάδες φορές το μήνα, πολλές μέρες ή διαφορετικές ώρες, υπήρχαν διαφορετικοί άνθρωποι,” τι συνέβη. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα της ομάδας πληροφοριών. “

Τόνισε ότι η εκδήλωση δεν έχει σκοπό να εκφοβίσει, αλλά να περιορίσει.

Konstantinos i utis – Καθηγητής Παθολογίας
“Δυστυχώς, οι παραβιάσεις από λίγους οδηγούν σε αύξηση των εμβασμάτων, με αποτέλεσμα την υιοθέτηση μέτρων που επηρεάζουν το σύνολο ή πολλά. Αυτό που συμβαίνει με την επιδημία δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο για μερικούς να αρρωσταίνουν εξαιτίας της ασυνείδησης κάποιου άλλου. “

Ο καθηγητής παθολογίας πρόσθεσε ότι εμείς, φυσικά, δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε αποκλεισμό, καθώς τα μέτρα που λαμβάνονται χρησιμεύουν για τη μετατόπιση της οικονομίας και των κοινωνικών δραστηριοτήτων σε κάποιο βαθμό.

Στόχος Ero ray για γηροκομεία

Οι περιπτώσεις που καταγράφηκαν στα νηπιαγωγεία σχετικά με τον Δρ. Ο Ιούτης είπε ότι χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να φτάσει στο μηδέν, ενώ υπάρχει ήδη μια μείωση. “Έχει αλλάξει ότι δεν βλέπουμε αυτά τα κρούσματα, τα οποία είδαμε τον Οκτώβριο-Νοέμβριο”, είπε, προσθέτοντας ότι ήταν δυνατόν να ανακαλυφθούν τα περιστατικά πριν από τη μετάδοση.

Konstantinos i utis – Καθηγητής Παθολογίας
“Ο λόγος που εξακολουθούν να υπάρχουν είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα στην κοινότητα … Όλα είναι αλυσοδεμένα.”

“Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να βελτιωθεί αυτή η εικόνα …”

Καθώς η χώρα βρίσκεται πάνω από το θετικό όριο ως προς το ποσοστό ως προς το θετικό, το μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής είπε ότι θα ήταν πολύ αργά για να βελτιωθεί αυτή η εικόνα.

Αυτό που εξακολουθεί να ανησυχεί τους ειδικούς είναι ότι το ξέσπασμα, που υπήρχε στις αρχές Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λίγες εβδομάδες αργότερα και αργότερα στη ΜΕΘ.

Konstantinos i utis – Καθηγητής Παθολογίας
Είμαστε ακόμα στο κόκκινο. Έχουμε έναν τρόπο να πάμε. “

Για παράδειγμα, είπε ότι αν παρατηρήσουμε μείωση των περιπτώσεων τώρα, θα καταναλωθεί σε νοσοκομεία σε δύο εβδομάδες.

Konstantinos i utis – Καθηγητής Παθολογίας
“Γι ‘αυτό υπάρχει μια μεγάλη θήκη (σύσφιξη) ή σύσφιξη στο χρόνο.”

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα είναι το επίπεδο απασχόλησης σε νοσοκομεία και μονάδες εντατικής θεραπείας.

Source