Εξειδικευμένες εξετάσεις για την απάντηση του θανάτου του Tanasis (BINTEO)

Έρικα Κάβαζι

Αναμένεται ότι στη γέφυρα Alasa το 2005. Οι τελικές απαντήσεις σε αυτό που συνέβη στις 29 Σεπτεμβρίου θα δοθούν με την εργαστηριακή εξέταση των οστών του ατυχούς Θανάση Νικολάου.

Ο καθηγητής Φίλιππος Κουτσάφτης, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ιατροδικαστικής Αθηνών, δήλωσε σε μια δήλωση στον Φιλέφερο ότι μια εργαστηριακή εξέταση ορισμένων οστών θα ολοκληρώσει την αναθεώρηση του σκελετού της 26χρονης Εθνικής Φρουράς.

“Έχουμε ορισμένα δεδομένα, συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ωστόσο, για την αξιολόγησή τους, απαιτούνται ορισμένες εργαστηριακές εξετάσεις. “

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εργαστηριακή εξέταση θα δείξει την ταυτότητα των τραυματισμών που εντοπίστηκαν κατά την εξέταση του σκελετού των οστών του 26χρονου άνδρα.

“Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, αναμένεται να ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία. Οι αναφορές μας θα ετοιμαστούν, το συμπέρασμά μας θα δοθεί στην οικογένεια. “

Η απόφαση μετακίνησης των οστών που φυλάσσονται στο νοσοκομείο Λεμεσού σε ξένη χώρα θα ληφθεί από το περιφερειακό δικαστήριο μετά από αίτημα, το οποίο αναμένεται να υποβληθεί από την οικογένεια.

Source