Εξισώθηκε με την ΑΕΚ με έναν μπλε κύλινδρο, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το μόνο ντέρμπι δεν ήταν το παιχνίδι του Apollon և AEK στο Στάδιο Ir Irio, καθώς το Limassol Blues πήρε το προβάδισμα με 3-0.

Μπεσαζουάρ, Matei և Pittas σκόραρε για τον Απόλλωνα, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή με τη νίκη του.

Προφίλ παιχνιδιού.

Ο Απόλλωνας μπήκε στο πεδίο με αποφασιστικότητα και επέβαλε το ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά. Στο 12ο λεπτό, το εξαιρετικό γκολ του Biseswar πήρε το προβάδισμα.

Ειδικότερα, στο 12ο λεπτό, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λεμεσού, από έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα αντεπιτέθηκε, εμφανίστηκε στην πύλη του σπιτιού του Μόλι, 1-0.

Ο Απόλλωνας συνέχισε με υψηλό ρυθμό, προσπαθώντας να σκοράρει περισσότερα γκολ, και από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ επιδίωξε εξίσωση στις λίγες ευκαιρίες που της δόθηκαν, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για το δίχτυ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων συνέχισε με υψηλό ρυθμό αφού βρήκε και έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Τελικά, στο 66ο λεπτό, κατάφερε να κάνει το σκορ 2-0 με τον Ματέι, ο οποίος στη συνέχεια μας χτύπησε με κεφαλιά και νίκησε τον Μόλι.

Μέσω του σταυρού, ο Apollo αντεπιτέθηκε, ο Biseswar άρπαξε την μπάλα από τα δεξιά και ο Pittas έκανε μια υπέροχη προσγείωση 3-0, τερματίζοντας το ντέρμπι.

Στο τελευταίο λεπτό της καθυστέρησης, ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες για να σηματοδοτήσει τον Μαλεκίδη αφού σκόραρε στο Ακόραν.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Απόλλων. Dimitriou, Pedro, Roberts, Juste, ian aniototas, Psychas (75 ′ Malekkidis), Markovi իչ (75 ′ Sacchetti), Matei (78 ′ Bensop), Pittas, Biseswar (70 ′ Dennis), Dingi (75).

ΑΕΚ: Mol, Fernandez, Gontalet, Lafrance, Ioannou, Garcia (77 ′ Macris), Trujillos (46 ′ Acoran), Spirowski (77 ′ Haugen), Naranjo (65 ′ Tolemes), Heitley (85 Sporis).

Source