Εορτασμός της Πρωτοχρονιάς από τον Πρόεδρο του MHP Μπαχτσέλι στον Αλίγιεφ, τον Τατάρ και τον Σανέρ

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Ο ηγέτης του MHP Ντέλετ Μπαχτσέλι έστειλε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev, στον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ersin Tatar και στον Πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ Ersan Saner για το Νέο Έτος.

Bahceli Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από την πηγή MHP, «Αγαπητέ Πρόεδρε» με τα λόγια που απευθύνονται στα μηνύματα του Aliyev σχετικά με «Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν, δύο κράτη γίνονται ιστορία ενός έθνους που δέχεται και κατανοεί τις δύο επιφανείς και ισχυρές χώρες. Είμαστε συνδεδεμένοι με το άλλο και πριν από τους αδελφικούς δεσμούς φιλικών, γεωγραφικών χωριστών Είμαστε τα παιδιά του τουρκικού έθνους των οποίων τα όνειρα και οι στόχοι είναι ένας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Στο μήνυμά του, “Αν και το 2020 έχει περάσει στο χάος των προβλημάτων, έχει επιτευχθεί μια τεράστια νίκη στο Καραμπάχ με την προσωπική παρέμβαση και τον αγώνα των ηρωικών στρατιωτών σας υπό την ηγεσία των δικών τους κρατών.” δίνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπαχτσέλι είπε:

“Αυτή η νίκη είναι η ανταμοιβή ενός δίκαιου σκοπού, μιας πίστης που τηρεί την Αλήθεια. Αναμφίβολα, η καρδιά της Άγκυρας και του Μπακού χτυπά μαζί. Θα ήθελα να πω με υπερηφάνεια ότι έχετε μεγάλο μερίδιο στην παρουσία της ιστορίας και του έθνους στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και την άνοδο στα επίπεδα που τους αξίζουν. Συγχαίρω την Πρωτοχρονιά του ατόμου σας και όλων των συγγενών του Αζερμπαϊτζάν με αγάπη, και μοιράζομαι ειλικρινά τον σεβασμό και τους χαιρετισμούς μου.

– Ένα μήνυμα προς τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ

Στο μήνυμα που έστειλε στον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Έρσιν Τατάρ, ο Μπαχτσέλι είπε: “Η εκλογή σας ως Προέδρου της ΤΔΒΚ με εξαιρετική πλειοψηφία στις προεδρικές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2020 και ο δεύτερος γύρος στις 18 Οκτωβρίου 2020, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στην εθνική μας υπόθεση στην Κύπρο.” έκανε την αξιολόγησή του.

Αναρτήσεις στο “ο νόμιμος αγώνας της τουρκικής παρουσίας στο νησί και της Τουρκίας για διατήρηση της αλληλεγγύης και των προσπαθειών συντονισμού σε περίπτωση οποιασδήποτε εκτίμησης έχει τελειώσει.” Το μήνυμα του Μπαχτσέλι, ο οποίος έδωσε τη γνώμη του, περιείχε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ενώ η τουρκοκυπριακή προσβλέπει στο μέλλον με ελπίδα, ώθησε έντονα την ανικανότητά της και παραδόθηκε από τη νέα διοίκηση. Η υποστήριξη, η προσευχή και ο αγώνας μας είναι προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης της ΤΔΒΚ στο διεθνές σύστημα υπό κρατική δομή με νόμιμα, νομικά, δίκαια, δίκαια και ισότιμα ​​δικαιώματα και την παράδοση των δικαιωμάτων της. Αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας συγχαίρουν για το νέο έτος του ατόμου σας και όλων των αδερφών μου που αγωνίζονται για τη ζωή και την ύπαρξη στην Κύπρο, και μοιράζομαι τους πιο ειλικρινείς χαιρετισμούς και σεβασμό μου.

Ο πρόεδρος του MHP Μπαχτσέλι είπε σε ένα μήνυμα που έστειλε στον πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ Ersan Saner:

“Πιστεύω ειλικρινά ότι θα υπηρετήσετε τον Κυπριακό μας σκοπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την ιστορική ευθύνη που αναλάβατε στην ευαίσθητη και περίπλοκη περίοδο που περνά ο κόσμος και η περιοχή μας. Είναι ευχάριστο να συνεχίσουμε τον αγώνα της κυβέρνησης συνασπισμού που ιδρύθηκε υπό την Προεδρία σας στην ΤΔΒΚ με αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Η υποστήριξη και η προσευχή μας είναι μαζί σας στο έργο σας για λόγους άμυνας. Συγχαίρω εσάς και τους υπουργούς που συμμετέχουν στην κυβέρνησή σας. Συγχαίρω τη νέα σας χρονιά με αυτές τις σκέψεις και μοιράζομαι τους ειλικρινείς χαιρετισμούς και τον σεβασμό μου.

.Source