Επίθεση μαφίας σε Ρώσο χορευτή. Βίντεο ντοκιμαντέρ από τη στιγμή της δολοφονίας

Οι κύριοι μάρτυρες είναι οι δύο φίλοι του, αλλά δεν μπορούν να περιγράψουν τα γεγονότα

Δύο κορίτσια είναι οι κύριοι μάρτυρες της ιδιαίτερα περίεργης υπόθεσης για τη δολοφονία της Ρώσου χορεύτριας Νατάλια Προνίνα, ωστόσο, δυσκολεύονται να πουν τι συνέβη.

Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες του εγκλήματος, προφανώς ο δολοφόνος περίμενε το θύμα του.

Η 30χρονη χορεύτρια επέστρεφε στο σπίτι από το μετρό με τους φίλους της όταν κάποιος τους έτρεξε και τους πυροβόλησε δύο φορές.

Η Ναταλία ήταν πολύ δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα. Το Instagram πλημμύρισε με προκλητικές φωτογραφίες που δείχνουν το σώμα της, που ήταν η δύναμή της. Μια εξαιρετική χορεύτρια, είχε το δικό της σχολείο, αλλά η αστυνομία χαρακτήρισε το περιστατικό ως «ύποπτο», πιστεύοντας ότι υπήρχαν και άλλα κίνητρα πίσω από αυτό.

Σύμφωνα με τη Μέγα, είχε μια μυστική σχέση με έναν γνωστό πολιτικό της χώρας, με τον οποίο συναντήθηκε σε εκδηλώσεις από τις οποίες δέχτηκε συχνά προσκλήσεις για χορό. Όταν η σχέση έγινε γνωστή στην οικογένειά του, άρχισε να δέχεται απειλές από τη γυναίκα του.

Ο Αλέξανδρος Κράβενκο, που ήταν σε σχέση με τη Ναταλία, έγινε στόχος από ερευνητές. Ωστόσο, έγινε σύντομα γνωστό ότι ο άντρας είχε ένα «αμετάβλητο» άλλοθι, καθώς ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα την ημέρα της δολοφονίας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, ο Αλέξανδρος συμμετείχε στα έργα ασφάλτου.

Οι ερευνητές στοχεύουν επί του παρόντος έναν άλλο άντρα που έχει εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κορίτσι.

Ο μυστηριώδης νεαρός παρακολούθησε τη Ναταλία για περισσότερο από ένα μήνα, της πρόσφερε λουλούδια, προσπάθησε να τη συνοδεύσει μετά τη δουλειά.

Αλλά όλες οι προσπάθειές του ήταν μάταιες. Το κορίτσι δεν παραδόθηκε. Οι φίλοι του λένε ότι ο μυστηριώδης άνθρωπος μοιάζει πολύ με έναν δολοφόνο. Έχει επίσης γενειάδα ενώ εργαζόταν στο εργοτάξιο στην ίδια περιοχή όπου συνέβη το έγκλημα. Ο εγκληματίας έριξε το όπλο αμέσως μετά τον πυροβολισμό.

Πηγή: newsbeast.gr

Source