Επίθεση στην υποδομή του Τσιάνγκιρ

πανό8

Αχμέτ ΟΓΑΝ

Τα έργα που συνεχίστηκαν τακτικά και συστηματικά στον τομέα της ανάπτυξης υποδομών στο Cihangir Youth Sports Club στο πλαίσιο του επαγγελματικού σχεδιασμού και της αναδιάρθρωσης άρχισαν να αυξάνονται με διαφορετικές μεθόδους εκπαίδευσης. Ενώ η Cihangir έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να φέρει τους παίκτες που έχει εκπαιδεύσει στο παρελθόν στην ομάδα Α, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την πρόσφατη επιτυχία στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα είναι η εργασία στο σύστημα υποδομών.

Το σύστημα λειτουργεί

Στο Cihangir, του οποίου οι υποδομές λειτουργούν συνεχώς μετά το 2010, παρατηρείται εξέλιξη στη διαδικασία. Η ενίσχυση των 3 πρωταθλημάτων που κέρδισαν στο Super League στο επίπεδο των ομάδων νέων U19 – U21 τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας το Ahmed Sami Topcan Cup 3 φορές αποκαλύπτει τη σημασία της υποδομής πολύ καθαρά. Τα έργα υποδομής, τα οποία ήταν επίσης ενεργά την περίοδο του Προέδρου του αθλητικού συλλόγου Cihangir Aytaç Karavezirler, κέρδισαν δυναμική με την άφιξη του νέου προέδρου Hüseyin Karavezirler και άρχισαν να επιτυγχάνονται σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς οργανισμούς υποδομής στη χώρα μας. Το Cihangir Club έκανε το Cihangir Football School ενεργό τον Μάιο του 2019 και έκανε ένα επαγγελματικό σχέδιο για την ανάπτυξη υποδομών και αύξησε τους στόχους του με διαφορετικές μεθόδους εκπαίδευσης Ενώ η διοίκηση του Προέδρου Hüseyin Karavezirler δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές των παικτών, η συστηματική συνέχιση του συγκεντρωμένου έργου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Η σχολή ποδοσφαίρου Cihangir, υπό τη διεύθυνση του προπονητή Hüseyin Kızmazo camelu, ο οποίος βγήκε από τον σύλλογο που ήταν ο αρχηγός του συλλόγου, άρχισε να αυξάνεται ως αποτέλεσμα των μελετών που διεξήχθησαν με νέες μεθόδους και διαφορετικές προπονήσεις. Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Cihangir Football School το 2019 με επαγγελματική κατανόηση και αναδιάρθρωση άρχισαν να κερδίζουν δυναμική.

Τεχνικό Προσωπικό

Οι εκπαιδευτές συμβάλλουν επίσης σημαντικά στις συνεχιζόμενες μελέτες υπό τη διαχείριση του Συντονιστή Hüseyin Kızmazoğlu στην ανάπτυξη υποδομών του Cihangir Football School. Στις ομάδες υποδομής όπου εργάστηκαν 1 συντονιστές, 4 προπονητές και 1 προπονητής τερματοφύλακα, ο προπονητής Mehmet Sağıroğlu στις ομάδες U20 και U13, ο Eric Agyei Boateng, ο οποίος ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα U17 πέρυσι, ο προπονητής rafsrafil Sivri στο U15 ομάδα, οι προπονητές Hasan Topuz στην ομάδα U11, και ο προπονητής τερματοφύλακας Mehmet Bozat.

Kızmazoğlu: Ο στόχος είναι ένα καλό άτομο, ένας καλός αθλητής, ένα καλό μέλλον

Ο συντονιστής της σχολής ποδοσφαίρου Cihangir Hüseyin Kızmazoğlu δήλωσε ότι η δομή, η οποία ήταν ενεργή κατά την περίοδο του πρώην προέδρου της, Aytaç Karavezirler, κέρδισε δυναμική με την άφιξη του νέου προέδρου Hüseyin Karavezirler. Δηλώνοντας ότι το Cihangir Youth Sports Club, το οποίο έχει επιτύχει επιτυχία σε πολλούς οργανισμούς υποδομής στη χώρα μας, ενεργοποίησε το Cihangir Football School το 2019, ο Hüseyin Kızmazo saidlu δήλωσε ότι στοχεύουν να ανεβάσουν τον πήχη υψηλότερα με έναν πιο επαγγελματικό σχεδιασμό στην ανάπτυξη υποδομών και διαφορετικές μεθόδους εκπαίδευσης που μόλις άρχισαν να γίνονται στη χώρα μας. Ο συντονιστής Hüseyin Kızmazoğlu δήλωσε ότι στη νέα δομή, αποσκοπεί στην ανάπτυξη παιδιών που χωρίζονται σε κατηγορίες όπως U5, U6, U7, U8, U9, U11, U13, U15, U17 και U20 εντός των δικών τους ηλικιακών ομάδων. Ο Hüseyin Kızmazoğlu δήλωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες, ενώ προσπαθούν επίσης να συμβάλουν στο εκπαιδευτικό τους μέλλον, και δήλωσε ότι ο στόχος της σχολής ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο να εκπαιδεύσει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και να αυξήσει σωστά άτομα και τα σωστά άτομα που είναι ευεργετικά για την κοινωνία.

Παρέχεται το σύνολο της εκπαίδευσης ποδοσφαίρου

πανό134

Τονίζοντας ότι δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την εκπαίδευση ποδοσφαίρου στο Cihangir Football School, ο Hüseyin Kızmazoğlu είπε ότι η βιβλιοθήκη ενεργοποιήθηκε για να καθοδηγήσει τη ζωή των αθλητών και η εκπαίδευση ξεκίνησε αφού τα παιδιά διάβαζαν τα βιβλία τους πριν από την προπόνηση. Kızmazoğlu, διαιτολόγοι για να είναι σε θέση να τρώνε σωστά, να λαμβάνουν ατομικές μετρήσεις και να δημιουργούν ένα πρότυπο κατάρτισης ανάλογα με τις ανάγκες τους, εθελοντές καθηγητές να συμβάλλουν στην εκπαίδευσή τους στο σχολείο, ψυχολόγοι για να βοηθήσουν τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους και να καθοδηγήσουν τα παιδιά στις οικογενειακές τους σχέσεις, την εκπαίδευση και την αθλητική ζωή, καθώς και να αναπτύξουν τις συμπεριφορές τους. Δήλωσε ότι οι προπονήσεις ενεργοποιήθηκαν και ότι εξασφάλισαν τον ολισμό συμπεριλαμβάνοντας διαφορετικές δραστηριότητες.

Η διαχείριση είναι πάντα μαζί μας

Τα δύο μίνι λεωφορεία που απαιτούνται για τη λειτουργία της υποδομής συνεχίζονται συστηματικά.

Ο Hüseyin Kızmazoğlu δήλωσε ότι το πρόβλημα μεταφοράς επιλύθηκε από τη διοίκηση, η συμμετοχή των παιδιών σε προπονήσεις και εκπαιδεύσεις διασφαλίστηκε και ότι η διεύθυνση ήταν πάντα δίπλα τους, προσθέτοντας ότι το σύστημα αναφοράς ενεργοποιήθηκε για να παρακολουθεί την ανάπτυξη και τις ελλείψεις του αθλητές τακτικά, και ότι όλα τα δεδομένα που συλλέχθηκαν καταγράφηκαν από υπολογιστές εγκατεστημένους στο κλαμπ.

Υγεία πρώτα

Ο Hüseyin Kızmazoğlu, ο οποίος δήλωσε ότι έχουν λάβει όλες τις προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν για την υγεία των παιδιών που αποτελούν την προτεραιότητα και ότι η εκπαίδευση θα συνεχιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο στο προγραμματισμένο πρόγραμμα, ακόμη και εάν δεν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη με δραστηριότητες, προπονήσεις, αγώνες φιλίας όλο το καλοκαίρι. Εξήγησε ότι στοχεύουν στη συμβολή στη χαμένη εκπαιδευτική διαδικασία και στην αύξηση του επιπέδου συνοχής κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων όταν τα παιδιά μας μένουν Σπίτι. Ο Hüseyin Kızmazoğlu δήλωσε ότι ως Cihangir Youth Sports Club, στοχεύουν στη διοργάνωση τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, για να φιλοξενήσουν όλες τις ομάδες υποδομής στη χώρα μας και δήλωσε ότι θα τιμήσουν να φιλοξενήσουν όλες τις ακαδημίες στο Cihangir μετά από αυτήν τη δύσκολη διαδικασία.

Προσωπικό υποδομής

Ο Hüseyin Kızmazoğlu, ο οποίος είπε ότι οι σπουδές συνεχίζονται με πέντε εκπαιδευτές, ξεκίνησαν από την ηλικιακή ομάδα έως την ηλικιακή ομάδα 20 (γεννήθηκε το 2001) κάτω από τη στέγη της σχολής ποδοσφαίρου στη νέα δομή στα σχολεία τους U5 (γεννήθηκε το 2015) , U6 (γεννήθηκε το 2014), U7 (γεννήθηκε το 2013), Υπάρχουν περίπου 75 αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των U8 (γεννήθηκε το 2012), U9 (γεννήθηκε το 2011), U11 (γεννήθηκε το 2009). Δήλωσε ότι υπάρχουν 16 αθλητές στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα U13 (γεννήθηκαν το 2007), 20 αθλητές στο U15 (γεννήθηκε το 2005), 20 αθλητές στο U17 (γεννήθηκε το 2003) και 23 στο U20 (γεννήθηκε το 2001), συνολικά 79 αθλητές σε αυτές τις κατηγορίες. Ο Kızmazoğlu υπογράμμισε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 154 αθλητές συνολικά σε 10 διαφορετικές ομάδες και ότι συνεχίζουν να εργάζονται φροντίζοντας να συμβάλουν στο εκπαιδευτικό τους μέλλον, διασφαλίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες.

Source