Επίσημη εταιρεία για το Vokolo, πληροφορίες և χάρη στο Seraphim

Την τελευταία ημέρα του 2020, ο “Ολυμπιακός” ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας πριν από το τέλος της σεζόν με τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος, στην πραγματικότητα, είναι ο διάδοχος του Ίαν Αντρά Πετράκη στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση είναι αναλυτική.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Λεωνίδας Βοκόλος, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 50χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010 με την τεχνική ηγεσία της ελληνικής εθνικής παιδικής ομάδας, με την οποία κέρδισε στον τελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (U17), και τον επόμενο χρόνο έφτασε επίσης στον τελικό γύρο. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτή τη φορά με την ομάδα νέων (U19).

Στη συνέχεια ανέβηκε στην εθνική ομάδα των Ελλήνων ανδρών, αναλαμβάνοντας τον βοηθό προπονητή του Φερνάντο Σάντος, όπου παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2014.

Στη συνέχεια, το 2014-2016, εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ το 2017-2018 στην ομάδα της Σπάρτης Πράγας.

Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε για το Παναγιάλι, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλο և Πανιώνιο

Καλωσορίζουμε τον κ. Λεωνίδα Βόκολο στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού της Λευκωσίας. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχία με την ομάδα μας.

Ο Κωστάκης Σεραφείμ επιστρέφει στα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του ως «προπονητή» εντός 1,5 μηνών.

Source