Επίσημη καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη προς τη SEI

Η Iliana Arabi υπέβαλε επίσημη καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη εναντίον της SEI (Greek Actors Association).

Η Iliana Arabi, η οποία έκανε την επίσημη καταγγελία της, αναφέρει η Alpha, λέει ότι συνάντησε τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή όπου σπούδασε.

Για μια στιγμή αποκάλυψε τον φλερτ του, ο οποίος αρχικά συγκρατήθηκε, στη συνέχεια έγινε πεισματάρης · ακόμη, όπως αναφέρει το παράπονο της ηθοποιού, «ο φλερτ εντάθηκε, φτάνοντας στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης».
Μετά από αυτό, προσφέρθηκε να συμμετάσχει στις ακροάσεις της δεκαετίας του ’50 και του ’50, και όταν ο διάσημος ηθοποιός ήρθε σε επαφή μαζί του λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησε ένας περίεργος διάλογος.

“Λίγες μέρες αργότερα, με τηλεφώνησε και είπε ότι ήταν εφησυχασμένος με τη χρήση βρώμικου, χυδαίου σεξ και μου ζήτησε επίμονα να συμμετάσχω σε αυτόν τον μοναδικό διάλογο.

«Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον πάω στην τάξη, λέγοντας ότι τον είδα ως πατέρα μου και μετά έκοψα το τηλέφωνο», είπε η Eliana Arabi στην καταγγελία της.

Για τους παραπάνω λόγους, η ηθοποιός ζητά από τη SEI να ασκήσει αγωγή εναντίον του Παύλου Χακάλη.

Άραβας εναντίον Χαϊκάλης
Τα νέα ήρθαν για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο, όταν η Κύπρος ηθοποιός Iliana Arabi μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ella Hamogela” και διαμαρτυρήθηκε εναντίον του διάσημου χιουμοριστή, ο οποίος, όπως είπε, την επιτέθηκε σεξουαλικά χωρίς να το ονομάσει.

“Ήμουν εξοργισμένος επειδή αυτός ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις και υποστήριξε τις γυναίκες που παραπονέθηκαν. Μιλώ για έναν διάσημο κωμικό. Ήταν ευγενικός στην αρχή, αλλά μετά σοκαρίστηκα. Το είπα στους γονείς μου, αλλά φοβόμουν να το πω στο σχολείο. Μου δίδαξε δραματική σχολή. Άρχισε να φλερτάρει μαζί μου, αλλά στην αρχή συγκρατήθηκε. Με πήρε στην τηλεοπτική σειρά. Δεν πήραν τη σειρά μου. Συνέχισε να φλερτάρει μαζί μου. Μου τηλεφώνησε ένα πρωί, ήταν ικανοποιημένος, ήθελε κι εγώ να συμμετάσχω. Τα πόδια μου ακρωτηριάστηκαν. Του είπα ότι δεν ήθελα να σε δω ως πατέρα μου. Ήταν ένα είδωλο για μένα. Έμεινα σοκαρισμένος. Χρόνια αργότερα έμαθα ότι το έκανε στο σχολείο με άλλα κορίτσια. “

Την Κυριακή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ίδιου προγράμματος, ο Παύλος Χαϊκάλης ομολόγησε ότι το παράπονο αφορούσε τον εαυτό του και απάντησε σε όσα είχε πει εναντίον του η Eliana Arabi.

“Πρέπει να κρύψω πίσω από το δάχτυλό μου;” Νομίζω ότι είναι λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια του, “είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Είχα τον Ηλία ως μαθητή. Γνώρισα την 19χρονη Ελιάνα. Είμαι ευαίσθητος στο πρόβλημα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Αρχικά τον ερωτεύτηκα, όπως είπε. Τον εξήγησα ευγενικά. Δεν του είπα ότι θα δεχόσασες τις όρεξές μου για αποστολή σε ακρόαση. Ήταν κυρία. Αποφύγετε να είστε ευγενικοί. Αλλά δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν την έχω προσβάλει ποτέ ως γυναίκα σε όλο αυτό το διάστημα. Φτάνουμε στην περίφημη τηλεφωνική κλήση. Εξέφρασα έντονα συναισθήματα. Όταν μιλάτε σε μια γυναίκα και της λέτε για την επιθυμία σας, έχω φύγει. Ζητώ συγγνώμη δημόσια. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα. Ίσως πιέστηκε. Όταν μου είπε ότι σε είδα ως πατέρα μου, σταμάτησα. Και μετά στο σχολείο λέει ότι τον αγνόησα. Παραδέχοντας το λάθος της έκθεσής μου για τον ερωτισμό, αλλά δεν έχω κατηγορηθεί για την «πτώση του Βυζαντίου», είπε ότι είχε μια ειδική καταγγελία: «Ζητώ συγγνώμη δημοσίως αν ξεπεράσω τη γραμμή. “Βρείτε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης”, κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ένα άλλο παράπονο για τον Παύλο Χαϊκάλη
Μετά την Eliana Arabi, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός-σεναριογράφος Sky Maddas, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, καταδίκασε τον Παύλο Χαϊκάλη, έστω και έστειλε ένα μήνυμα στο κοινό, το οποίο ισχυρίζεται ότι του είχε σταλεί το 2011 όταν ήταν ανήλικος.

Παύλος Χαϊκάλης. Είμαι σταυρωμένος για πράγματα για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί
Ταυτόχρονα, την Τρίτη το πρωί, πριν γίνει γνωστή η είδηση ​​της επίσημης καταγγελίας της Ελιάνα Αράβι για σεξουαλική παρενόχληση στη SEI, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ευτύχη: παρουσιάστηκε ως πράξη που διαπράχθηκε μέσω τηλεφώνου, ενώ έδωσα άλλες εξηγήσεις που ήταν ακατανόητες. Αφήστε ένα παράπονο να υποβληθεί στο σωματείο. Μέχρι στιγμής, σταυρώθηκα για πράγματα για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί. Σταυρώθηκα και πιέζομαι για κάτι που δεν μπορώ να χειριστώ.

Source