Επίσημη καταγγελία της Κυπριακής ηθοποιού στον Haykalis (vid), 24Sports & News

Υποβλήθηκε επίσημη καταγγελία από τη SEI (Hellenic Actors Association) εναντίον της Eliana Arabi εναντίον του Pavlos Haykalis. Η Κυπριακή ηθοποιός παραπονέθηκε στον πρώην δάσκαλό της, της οποίας η δημόσια συγγνώμη για την παράσταση Σίσι Χριστίδου δεν φαίνεται πειστική.

Το επίσημο παράπονο της ηθοποιού, που μεταδόθηκε από την Alpha και την εκπομπή T-Live, περιγράφει τι συνέβη όταν σπούδαζε στη Δραματική Σχολή της Αθήνας με μια δασκάλα διάσημου ηθοποιού.

Ο Haykalis είναι σοκαρισμένος. «Ήμουν ερωτευμένος με τον Ηλία» (vid)

Καθώς προβλήθηκε στην εκπομπή, έδειξε κάποια στιγμή το φλερτ του, το οποίο στην αρχή συγκρατήθηκε, στη συνέχεια έγινε πεισματάρης, ακόμη και όπως αναφέρεται στο παράπονο της ηθοποιού, “Το φλερτ μετατράπηκε σε σεξουαλική παρενόχληση”“Μετά από αυτό, πρότεινε να συμμετάσχει στην ακρόαση 50-50. Όταν ο διάσημος ηθοποιός ήρθε σε επαφή μαζί του λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησε ένας περίεργος διάλογος.

“Λίγες μέρες αργότερα, με τηλεφώνησε και είπε ότι ήταν εφησυχασμένος με τη χρήση βρώμικου, χυδαίου σεξ και μου ζήτησε επίμονα να συμμετάσχω σε αυτόν τον μοναδικό διάλογο.

«Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον πάω στην τάξη, λέγοντας ότι τον είδα ως πατέρα μου και μετά έκλεισα.» αναφέρει την Eliana Arabi στην καταγγελία της.

Για τους παραπάνω λόγους, η ηθοποιός ζητά από τη SEI να ασκήσει αγωγή εναντίον του Παύλου Χακάλη.

,Source