Επίσκεψη του Averof և Nuri … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένα νέο πεδίο διαφωνίας, αυτή τη φορά σχετικά με την πολιτική στέγασης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ξέσπασε μεταξύ του Δημοκρατικού Κόμματος και του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο Κρις Παντελίδης επέκρινε τον Αβέρωφ Νεοφίτου για την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη με το Χρυσόστομο.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Νούρης և Αβέρωφ Νεοφίτου επισκέφθηκε μια απομακρυσμένη περιοχή την Κυριακή σε σχέση με την πρόσφατα ανακοινωμένη πολιτική στέγασης της κυβέρνησης.

Σε δήλωση, ο Κρις Παντελίδης είπε σε συνέντευξή του στον Αβέρωφ Νεοφίτου τον περασμένο Δεκέμβριο ότι «όταν ασκείται πίεση για ένα μεγάλο παράνομο σκάνδαλο πολιτογράφησης, είπε σε μια συνέντευξη ότι δεν ισορροπεί». “Και χθες, σε συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών, έκανε ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, τις οποίες προκαλούν οι περίφημοι” πούλια “, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός υποψήφιος του DIKO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Υπουργείο Εξωτερικών. Τα προγράμματα που έχουμε προετοιμάσει για το χωριό είναι πολύ γενναιόδωρα

“Δυστυχώς,” συνέχισε, “100 μέρες πριν από τις εκλογές, ο λαός της Κύπρου εξαπατάται από τον ΔΗΣΥ և Αβέρωφ Νεόφυτο, αυτή τη φορά μεταφέροντας υπουργούς της κυβέρνησης σε εκλογικά τμήματα, παραβιάζοντας πάλι όλους τους κανόνες δεοντολογίας.” ,

“Ο λαός της Κύπρου”, πρόσθεσε ο Κρις Παντελίδης, “έχουν την ωριμότητα και την εμπειρία για να συνειδητοποιήσουν ότι οι υπουργοί που είναι υπεύθυνοι για τα 8 χρόνια εμπλοκής, διαφθοράς, σκάνδαλων, αυταρχισμού και αδιεξόδων του DISY είναι τώρα διαθέσιμοι στην εκστρατεία DISY և Averof Neoph” με απελπισμένους προσπαθήστε να τα σώσετε. “

“Για άλλη μια φορά, τα στελέχη του ΔΗΣΥ υπερισχύουν κάθε κανόνα δεοντολογίας χρηστής διακυβέρνησης. Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή. “Και θα πετύχει με ένα ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα.”

Λάβετε λίγο αργότερα από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρη Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου κάλεσε την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος να αποφασίσει επιτέλους εάν ήταν «Αναστασιάδης-ανησυχητική κυβέρνηση ή άλλη κυβέρνηση – άλλος συναγερμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Η σημασία των νέων σχεδίων στέγασης για το χωριό, επαίνεσε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ

“Εμείς, η υπεύθυνη φατρία που διέπει τη χώρα, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους υπουργούς για να αναπτύξουμε μια πολιτική που θα έχει αντίκτυπο στους πολίτες μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ. “Εάν είναι έγκλημα το DIKO να παρευρεθεί ο Υπουργός μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, αφήστε τους να μας αναφέρουν”, τόνισε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Ο ΝΙΚΟ επέστρεψε με μια λακωνική δήλωση που αναφέρει ότι “98 ημέρες πριν από τις εκλογές, η μετατροπή των υπουργών σε προπαγανδιστές του κόμματος του ΔΗΣΥ σημαίνει σοβαρή παραβίαση των δημοκρατικών κανόνων”.

“Η κυνική υιοθέτηση του DISY αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή του ήθους κατά την άσκηση της εξουσίας.” Ταυτόχρονα, το postcript δηλώνει: “Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για κυβέρνηση Anastasiadis-DISY. Εξηγήστε το στον αρχηγό του κόμματός σας, ο οποίος λέει άλλα πράγματα στις συνεντεύξεις του. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Η έκκληση του Αβέρωφ για εθνική συμφιλίωση – ο Άνδρος παρεξηγήθηκε από την πρόσκληση

Source