Επανεξέταση 2020. Οι 2 πιο συζητημένες διαιρέσεις του Κυπριακού Showbiz

Ζευγάρια που αποφάσισαν να πάνε με τον δικό τους τρόπο

Το 2020 είναι μια χρονιά που θα θυμόμαστε για πάντα, όχι για πάντα.

Η επιδημία άλλαξε την καθημερινή μας ζωή, έφτασε στα σύνορά μας πολλές φορές, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάστηκαν և, δυστυχώς, μερικά ζευγάρια αποφάσισαν να πάνε ξεχωριστά.

Τα κυπριακά επιχειρηματικά τμήματα του 2020 ήταν τα δύο πιο συζητημένα, καθώς τα ακόλουθα ζευγάρια εξέπληξαν την απόφαση να μην συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

ΘΕΚΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥ

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 5/18, μια δημοφιλής Κύπριος ψυχολόγος ανακοίνωσε τον ξαφνικό χωρισμό της από τον σύζυγό της μέσω μιας ανάρτησης στη σελίδα της στο Instagram.

Το ζευγάρι ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ τίποτα δεν έδειξε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους.

Δείτε πώς δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση από την Thekla Petridu σχετικά με το χωρισμό της.

ΕΛΙΑ ΙΟΝΝΙΔΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ

Η Ηλία Ιωανίδου και ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου αποφάσισαν να πάνε ξεχωριστά.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός και ο πρώην σύντροφός της ενώθηκαν στις 2 Ιουνίου 2019 στη Ρωσική Εκκλησία της Λευκωσίας μέσω των ιερών δεσμών του γάμου.

Μετά την είδηση ​​του διαζυγίου της, η Ελιά Ιωανίδου έδωσε την επίσημη απάντησή της στο διαζύγιο τον περασμένο Ιούλιο μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου:

“Έχω ενημερωθεί και διάβασα άρθρα για την προσωπική μου ζωή τις τελευταίες ημέρες.

Παρόλο που τα νέα του διαζυγίου μου είναι αλήθεια, αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι ο λόγος για τον οποίο δεν το αποκαλύπτω είναι ότι πιστεύω ότι οποιαδήποτε εξέλιξη στην προσωπική μου ζωή είναι προσωπική υπόθεση.

Πάντα ήθελα να συμμετέχω στην κοινωνία ως ηθοποιός, ως καλλιτέχνης και όχι μέσω της προσωπικής μου ζωής.

Πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή μου ζητήθηκε να τοποθετήσω τον εαυτό μου, το έκανα χωρίς δισταγμό με χαρά. Μου λένε ότι αυτή τη φορά δεν μου ζητήθηκε να απαντήσω ή να λάβω θέση εναντίον οποιασδήποτε ανάρτησης. Αλλά ταυτόχρονα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδειξαν, έδειξαν και έδειξαν συμπόνια για μένα.

Η υποχρέωσή μου είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο μου μέσω της ηθικής, να κάνω προτάσεις με αξιοπρέπεια, γιατί μέσω αυτού επικοινωνώ, δημιουργώ, «αναπνέω». Η πεποίθησή μου είναι ότι η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. “

Ηλία Ιωανίδου
Ηθοποιός:

Source