Επεισόδια καταδικασμένα από τους PA.SY.DY και SAK στο Purnara Hospitality Center

Τα χθεσινά βίαια περιστατικά μεταξύ μεταναστών στο νοσοκομείο Purnara καταδικάστηκαν από τον PA.SY.DY μετά από ειδική συνάντηση. και SAK (Αστυνομικός Σύνδεσμος Κύπρου).

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με αυτούς, ο PA.SY.DY և SAK εκφράζει την ανησυχία του, καθώς αυτές οι πράξεις βίας δεν είναι απομονωμένες, αλλά έχουν γίνει πρόσφατα ένα κοινό, επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.

Ως αποτέλεσμα των περιστατικών που συνέβησαν χθες από τους μετανάστες υποδοχής, τα οποία συνεχώς αυξάνονται, σήμερα υπάρχουν 1508, τραυματίζοντας σοβαρά 35 άτομα, προκαλώντας υλικές ζημιές σε επίσημα αυτοκίνητα και περιπολία της αστυνομίας.

PA.SY.DY και SAK Σημειώνουν ότι η αστυνομία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε μέρα στον αγώνα ενάντια στην ανομία, για να εξουδετερώσει τυχόν εκδηλώσεις βίας.

Ταυτόχρονα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αστυνομία, ειδικά στο τρέχον πλαίσιο της έλλειψης προσωπικού և λόγω των πολλαπλών և αυξημένων ευθυνών της և επιδημίας ευθυνών, δεν μπορεί πραγματικά να είναι παρούσα և για να λειτουργεί αποτελεσματικά παντού և πάντα. անվտանգության την ασφάλεια των συναδέλφων του և σε ορατό κίνδυνο για τη ζωή.

Σύμφωνα με τη δήλωση, τα πειστικά στοιχεία είναι τα χθεσινά περιστατικά, τα οποία οδήγησαν στη μεταφορά 24 τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξέταση και θεραπεία.

Εν κατακλείδι, οι PA.SY.DY και SAK καλούν όλες τις αρμόδιες αρχές να λάβουν όλα τα κατάλληλα μέτρα, “αντιμετωπίζοντας πρωτίστως το σοβαρό ζήτημα της αύξησης των συντάξεων προσωπικού, ώστε να μην οδηγήσει στο τραγικό τέλος του ανθρώπινου πένθους”, ανέφεραν.

Source