Επιβάλλεται πρόστιμο 2,70 ευρώ σε όποιον δεν φοράει προστατευτική μάσκα στην Αίγυπτο

Πρόστιμο 50 αιγυπτιακών λιρών (2,7 ευρώ) σε οποιονδήποτε δεν έχει φορέσει προστατευτική μάσκα στην Αίγυπτο από την Κυριακή. Τι συμβαίνει στη χώρα;

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Το ποσό των 2,7 ευρώ μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό για την Ευρώπη, αλλά το αντίστοιχο 50 50 Αιγύπτου θεωρείται μετρήσιμο – θα είναι το πρόστιμο που θα καταβληθεί την Κυριακή το πρωί σε όποιον δεν φοράει μάσκα προσώπου δημόσια. κορωνοϊός.

Από αύριο, τέτοια πρόστιμα θα επιβληθούν σε όσους εισέρχονται στο μετρό του Καΐρου χωρίς μάσκα.

Αιγύπτιοι ειδικοί λένε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων του δεύτερου κύματος κοροναϊού μέσω της Αιγύπτου θα φτάσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Ταυτόχρονα, 56 άτομα πέθαναν από επιπλοκές κοροναϊού στην Αίγυπτο, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό θυμάτων από το COVID-19 σε 7.687.

Ταυτόχρονα, καταγράφηκαν 1.409 επιβεβαιωμένες λοιμώξεις, για συνολικά 139.471 περιπτώσεις από το ξέσπασμα της επιδημίας του Νείλου έως το 2020. 14 Φεβρουαρίου.

Πηγή: KYPE

Πρόστιμο 50 αιγυπτιακών λιρών (2,7 ευρώ) σε όποιον δεν έχει φορέσει προστατευτική μάσκα στην Αίγυπτο από την Κυριακή. Τι συμβαίνει στη χώρα;

Το ποσό των 2,7 ευρώ μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό για την Ευρώπη, αλλά το αντίστοιχο 50 50 Αιγύπτου θεωρείται μετρήσιμο – θα είναι το πρόστιμο που θα καταβληθεί από την Κυριακή το πρωί σε όποιον δεν φοράει μάσκα προσώπου για το κοινό. κορωνοϊός.

Από αύριο, τέτοια πρόστιμα θα επιβληθούν σε όσους εισέρχονται στο μετρό του Καΐρου χωρίς μάσκα.

Αιγύπτιοι ειδικοί λένε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων του δεύτερου κύματος κοροναϊού που διέρχεται από την Αίγυπτο είναι πιθανό να φτάσει στην Αίγυπτο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Ταυτόχρονα, 56 άτομα πέθαναν από επιπλοκές του κοροναϊού στην Αίγυπτο, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό θυμάτων από το COVID-19 σε 7.687.

Ταυτόχρονα, καταγράφηκαν 1409 επιβεβαιωμένες λοιμώξεις, συνολικά 139.471 περιπτώσεις από το ξέσπασμα της επιδημίας του Νείλου έως το 2020. 14 Φεβρουαρίου.

Πηγή: KYPE

Source