“Επιβεβαιώσαμε, είμαστε διψασμένοι για νέες διακρίσεις”

Ο Σταύρος Παπασταύρου συνόδευσε το μήνυμά του για την αλλαγή της χρονιάς με δύο ευχές, οι οποίες πέρασαν το 2020.

Λεπτομέρειες για το τι έγραψε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας στην ανάρτηση των κοινωνικών μέσων.

Το 2020 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την ΟΜΟΝΙΑ. Γιορτάσαμε τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, τελειώσαμε καλά, ήμασταν και πάλι περήφανοι.

Επιστρέψαμε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου δέκα χρόνια αργότερα, κερδίζοντας τον προκριματικό του Champions League. Δυστυχώς, η επιδημία μας στερούσε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε επίσημα τη σεζόν և για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κάτι που νομίζω ότι είχαμε τις προϋποθέσεις για να επιτύχουμε.

Προκριθήκαμε στο Europa League, συμμετέχοντας στα πλέι-οφ του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία μας, ενώ είχαμε θετική παρουσία στους ομαδικούς αγώνες του Europa League. Ωστόσο, ήταν ατυχές που δεν βιώσαμε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες και εμπειρίες με τους ανθρώπους μας στο γήπεδο.

Εκτός από την επιτυχία των αγώνων, έχουμε δημιουργήσει δομές ման τρόπους λειτουργίας που μας επιτρέπουν να αναπτυχθούμε σωστά և για να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Υπάρχει σταθερότητα, καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Δημιουργήσαμε μια “υφασμένη” οικογένεια.

Εύχομαι στην ΟΜΟΝΙΑ να συνεχίσει την επιτυχία της το 2021, ο 12ος παίκτης μας να επιστρέψει στη φυσική του θέση, το γήπεδο. Ανυπομονούμε για αυτό που μας περιμένει τη νέα χρονιά, είμαστε διψασμένοι για νέες διακρίσεις.

Μείνετε ασφαλείς, υγιείς, προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελπίζουμε ότι η επιδημία θα γίνει σύντομα μια κακή ανάμνηση.

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Source