“Επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη κατασκευή κυματοθραύστης”

Ο δήμαρχος Yenierenköy Emrah Yeşilırmak ανακοίνωσε στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον κυματοθραύστη που κατασκευάστηκε παράνομα.

Δήμαρχος του Yenierenköy Έμρα ΓιεσιλμάκΑνακοινώθηκε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον κυματοθραύστη στο Yenierenköy, το οποίο είναι γνωστό ως το παλιό λιμάνι και κατασκευάστηκε κατά παράβαση του Κεφαλαίου 78 περί λιμένων.

Ο Yeşilırmak σημείωσε τα εξής:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ καλή εξέλιξη. Σήμερα, έχει επιβληθεί πρόστιμο σε 20 μικτούς κατώτατους μισθούς για τον κυματοθραύστη που κατασκευάστηκε κατά παράβαση του Κεφαλαίου 78 περί του λιμενικού νόμου από τον Χασάν Κουρτσιόλου, διευθυντή του Τμήματος Λιμένων. Αυτή είναι μια ένδειξη της δικαιοσύνης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μεταφορών μας, κ. Resmiye Eroğlu, για τη θαρραλέα στάση του. Η διαδικασία ξεκινά ξανά από την αρχή. Θα πάμε στο τέλος και θα ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία. Ευχαριστώ ειλικρινά τον Υφυπουργό Serhan Aktunç για το Υπουργείο Τουρισμού που έλαβε μέτρα για την προστασία της Μεσογείου.

.Source