Επιζών. Ένας έντονος αγώνας μεταξύ των παικτών. Η ελευθερία κάμψε stopped η λήψη έπαψε

Επιζών. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών στο Σάντο Ντομίνγκο είναι τεταμένη. Η Ελευθερία Ελευθερίου σκύβει και αναγκάζει την παραγωγή να σταματήσει τη μαγνητοσκόπηση.

Υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων του διάσημου reality show επιβίωσης. Ωστόσο, η αντιπολίτευση δεν παρέμεινε μόνο μεταξύ των «μπλουζ» και των «κόκκινων», καθώς εξαπλώθηκε και στις ομάδες. Ένα τυπικό παράδειγμα είναι η κατάσταση στην “μπλε” ομάδα ή μεταξύ των παικτών που επέλεξε ο James Ames Cafetzis.

Στην πραγματικότητα, ο διαγωνισμός ξεκίνησε μεταξύ των δύο παικτών που ανήκαν στην αρχή του παιχνιδιού στην ομάδα Survivors, συγκεκριμένα στο Famous. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλης και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η απόσταση μεταξύ των δύο κοριτσιών είναι τόσο μεγάλη, κάτι που είδαμε στον τελευταίο πίνακα του Survivor. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο επόμενο βίντεο τη Δευτέρα (22/02) θα εμφανιστεί ένα άλλο επεισόδιο με άγριους αγώνες.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Άννα Μαρία Βέλη πραγματοποίησε μια τρομερή επίθεση εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου, «παρουσιάζοντάς την ως απόλυτη ψεύτη στην καλύβα, αλλά και μπροστά στους άλλους συμμετέχοντες».

Κάπου εκεί, ο Κύπριος τραγουδιστής δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επίθεση, δάκρυσε και άφησε το συμβούλιο να ξεκουραστεί. Αυτό προκάλεσε μια μικρή διακοπή στη λήψη.

Δείτε στη συλλογή ում στο βίντεο

,Source