Επιζών. Ένα απίστευτο ξέσπασμα μετά την αναχώρηση του Παππά. “Ήταν εμμονή για δύο μήνες” (φωτογραφίες + βίντεο)

Επιζών. Ένα απίστευτο ξέσπασμα αμέσως μετά την αποχώρηση του πρώην παίκτη Alexis Pappas.

Ο Έλληνας ηθοποιός έπρεπε να σταματήσει τον Survivor, καθώς ήταν αυτός που έλαβε τις λιγότερο θετικές ψήφους μετά τη δημόσια ψήφο κατά του Asorj Asimakopoulos և Triantafilos, με τον οποίο έγινε διαθέσιμος στο κοινό.

Στην πραγματικότητα, η απομάκρυνση του Alexis Pappas προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων. Βλέπετε, ο Έλληνας ηθοποιός ήταν ένας άνθρωπος που αντιτάχθηκε επανειλημμένα. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια των περισσότερων νησιωτικών συμβουλίων, οι διαμάχες του με τον Τζέιμς Κάφεϊ ήταν υπέροχες.

Οι δύο άνδρες δεν είχαν καλή σχέση τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο αφού ο Αλέξης Παππάς έφυγε από την ομάδα “Μπλε” και επέστρεψε στο “Κόκκινο”, αλλά όταν ζούσαν μαζί στην ίδια παραλία, ο “Μπλε” և Έλληνας ηθοποιός χωρίστηκε με τον Τζέιμς Ames Η ομάδα αποτελούνταν από τον Νίκο Μπάρτση, την Άννα Μαρία Βέλλη, τη Μαριλένα Ρουμελιώτη και τον Κρις Σταμίλη.

Αντίθετα, η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ξεχωριστή, με την οποία πλησίασε όταν ο Σάκης Κατσούλης έφτασε στην παραλία με τη Χριστίνα Κεφαλά և Γιώργος Ταυλαδάκης. Στην πραγματικότητα, ο Κύπριος τραγουδιστής, ο Έλληνας τερματοφύλακας և ο διάσημος ηθοποιός έγινε ακόμη πιο κοντά όταν μετακόμισαν στην ομάδα “Κόκκινο”, όπου βρήκαν τον Τριανταφυλλό.

Τώρα ο Alexis Pappas άφησε τον Survivor, μια κίνηση που προκάλεσε αναταραχή στην «μπλε» ομάδα. Ο James Ames Cafetzis և Ο Νίκος Μπαρτζής γιόρτασε σε μια στιγμή που ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε μεγάλο θόρυβο.

Αυτή η εικόνα, αλλά և η απόφαση της κοινωνίας, δεν φαίνεται να έγινε αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από τον πρώην συμπαίκτη του Αλέξη Παππά, ο οποίος έγραψε ένα ειδικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είναι δύσκολο για κάποιους να έχουν δίκιο. Η συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες είναι διαφορετική. Σας κυνηγούν εδώ και δύο μήνες, και πετυχαίνουν. Είναι κρίμα που τους δώσατε τη χαρά του εορτασμού. “Έπαιξες δίκαια, έπαιξες πολύ”, έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου, πρώην παίκτης που έφυγε από το Survivor.

Δείτε στη συλλογή ում στο βίντεο

,Source