Επιζών. Απίστευτη επίθεση στην Άννα Μαρία. “Είναι δύο όψεων” (φωτογραφίες + βίντεο)

Επιζών. Φρικτές περιγραφές της Άννας Μαρίας Βέλης – της συμπεριφοράς της.

Τις προηγούμενες ημέρες, ένας μεγάλος αγώνας ξέσπασε στην παραλία «Μπλε» μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλης και της Ελευθερίας Ελευθερίου, μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου. Στην πραγματικότητα, οι τρεις γυναίκες αντάλλαξαν κάποιες συζητήσεις, ακόμη και στο προηγούμενο νησιωτικό συμβούλιο.

Αυτό ήταν φανερό από τις προθέσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Βαλέρια Χοσονίδου, οι οποίες ψήφισαν πιο κοντά στην Άννα Μαρία Βέλη ως υποψήφια για αποχώρηση. Αλλά η Βαλέρια Χοσονίδου ήταν εκείνη που έφυγε.

Ωστόσο, η σχέση μεταξύ των δύο πρώην “Διασημοτήτων”, Άννα Μαρία – Ελευθερία, δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί. Οι δύο γυναίκες δεν έχουν τη διάθεση να κλείσουν το χάσμα, αν και στο τελευταίο επεισόδιο η πρώτη ισχυρίστηκε ότι ήταν καλό για τον Κύπριο τραγουδιστή να προσπαθήσει να συμμετάσχει αργά στην ομάδα.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor έριξε βέλη στην Άννα Μαρία, πρόκειται για την Ελίζαμπεθ Έλτσι. Οι δύο γυναίκες συνυπήρχαν ως μέρος των “Διασημοτήτων”, ενώ μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν αντίπαλοι, καθώς η πρώτη ήταν μέρος των “μπλουζ” και το δεύτερο μέρος των “κόκκινων”.

Η Elizabeth Eleci έδωσε ένα «δώρο» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την Άννα Μαρία με φρικτές περιγραφές.

«Η Άννα Μαρία ξεχνά ότι κάνει επίσης κύβους. “Η Ελευθερία πηγαίνει καλά, αργά μπαίνει στην ομάδα γιατί συνειδητοποίησε το λάθος της”, λέει η Άννα Μαρία. Δεν μπορείτε απλά να μιλήσετε για κάποιον, πρέπει να σκεφτείτε τον εαυτό σας. «Είναι υποκριτικός και εξοργισμένος», είπε, μεταξύ άλλων.

Βλέπω…

,Source