Επιζών. Η «κακή απώλεια» που έλαβε χώρα στο συμβούλιο. Ελευθερία Ελευθερίου στο “taco” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης:

Επιζών. Η Έλενα Μαρίποζα Κρεμλίνο κατέρρευσε. Τι είπε στην κάμερα (VIDEO)

Η μπλε ομάδα, η οποία δεν ένιωθε πεινασμένη, ήρθε στο μέρος που ήταν τα κόκκινα για τόσο καιρό. Λίγο πριν το παιχνίδι, η Ελευθερία Ελευθέριο έκλαψε, λέγοντας ότι το στομάχι της πονάει. Εξετάστηκε από τους γιατρούς ել επέστρεψε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι eventually τελικά εγκαταλείφθηκε για πάντα. Stronger Lodge Η ομάδα του Copsidas βγήκε ισχυρότερη, νικώντας την ομάδα Ames 10-6. Στον αγώνα για την προσωπική ασυλία, κ. Αλέξης Παππάς, ο οποίος σήμερα (9/2) θα προσφέρει έναν άλλο παίκτη να φύγει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έλαβε επτά ψήφους, κάτι που πιθανότατα αναμενόταν μετά από διαμάχη με ολόκληρη την μπλε ομάδα, μετά την απομόνωση στην παραλία և Άννα Μαρία, Αλέξης և Μπαρτσής σχολιάζει εναντίον του. Η Κύπριος τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε μερικούς αγώνες, αλλά σχολίασε ότι οι συμπαίκτες της την θεωρούν αδύναμη παίκτη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Πολλοί δικαιολόγησαν την ψήφο τους λέγοντας ότι δεν ήταν καλός στα παιχνίδια, ενώ η Άννα Μαρία Βέλι δεν μπορούσε να τον συγχωρήσει γιατί τον εμπιστεύτηκε μετά από όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Αλέξη εναντίον του. Η Ελευθερία δεν ψηφίστηκε από τον συνάδελφό της Πάνο Καλίδη, ο οποίος ψήφισε τον Μίτσο, δηλαδή τον αγρότη Δημήτρη Μακρόπουλο.

Source