Επιζών. Οι τέσσερις υποψήφιοι και το αγαπημένο αναχώρησης (vids)

Επιζών. Ένταση, εκλογική απάτη, τραυματισμός του Ηλία պայքար αγώνας για ασυλία. Ποιος θα είναι ο αγαπημένος που θα φύγει σήμερα;

Το επεισόδιο Survivor ήταν και πάλι γεμάτο ένταση και σοκ. Τη Δευτέρα (12/4) οι Κόκκινοι σημείωσαν 1. Μετά το 0, το ναυτικό κατάφερε να πάρει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, οπότε με τη σειρά του έστειλε την αντίπαλη ομάδα να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού.

Πριν από αυτό, εξετάσαμε ξανά την ένταση μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων. Τζέιμς Άμες Καφέτσης և Ο Νίκος Μπαρτσής ενοχλούσε την επίθεση του Αλέξη Παππά στα ψάρια և την περιγραφή «σάπιες ντομάτες». Οι δύο «μπλε» φίλοι δεν άρεσαν την επίθεση του ηθοποιού, όπως και ο Ηλίας Μπογκντάνος, ο οποίος μίλησε για έντονη συζήτηση και μεθοδολογική ένταση.

Η Έλεν Χάμπερ ανακάλυψε ότι η Μαριλένα Ρουμελιώτη την είχε πιάσει μπροστά στο συμβούλιο, ρώτησε τι θα ψηφίσει, κάτι που την εξέπληξε. Ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι είχε έναν λόγο να το κάνει, καθώς πρότεινε να ρίξει «μαύρο» στην Ames. Η Έλεν և Παύλος κατηγόρησε τον Αλέξη: Ο Ντάφι για το στρατηγικό σχέδιο εναντίον του Τζέιμς Άμες, θέτοντας τη Μαριλένα σε «προετοιμασία».

Στο παιχνίδι Immunity, οι Reds είχαν ατυχία καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ο Ηλίας Μπογκντάνος ​​τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα νεύρων.

Τα Blues εκμεταλλεύτηκαν τον Ηλία բաց: և իր և ներից և իր ան և James: մ ::::::::::::::::::::::::::: Ο Ηλίας Μπογκντάνος ​​επέστρεψε επίσης στην προσωπική του ασυλία, ο οποίος, παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να κερδίσει και να μεταφέρει το τοτέμ στο λαιμό του.

Το συμβούλιο των νησιών ήταν κάποτε γεμάτο ένταση. Η Μαριλένα στόχευε για «καθοδήγηση της ψηφοφορίας» ενώ οι Κόκκινοι ζήτησαν ψηφοφορία. Για 7ότι: Αυτή τη φορά ο Τριαντάφυλλος βγήκε ως υποψήφιος για αποχώρηση και στη συνέχεια ο Ηλίας και ο Νίκος κλήθηκαν από τον παίκτη.

Ο τραγουδιστής ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου, και ο Νίκος Μπαρτσής έβαλε τον Παύλο Γαλακτήρο στο προσκήνιο. Έτσι, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, οι τέσσερις υποψήφιοι έκλεισαν.

Ποιος φεύγει σήμερα;

Κρίνοντας από τις διαδικτυακές έρευνες που είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, αυτό που φεύγει απόψε είναι η Ελευθερία Ελευθέριο.

Ένα τυπικό παράδειγμα είναι η έρευνα που είδαμε στο Quizchef.gr և δείχνει τη δυναμική του Τριαντάφυλλου ությամբ βάζει τον Κύπριο τραγουδιστή στην τελευταία θέση με μεγάλο περιθώριο. Ωστόσο, μόλις μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα, θα το μεταβιβάσουμε αμέσως.

Νέα από την Ελλάδα և τον κόσμο, αυτή τη στιγμή συμβαίνουν στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες. “Ίδιος στόχος” των Γάλλων. Η ενδιάμεση λύση “τορπίλες” της Belh @ rra’s

,Source