Επιζών. Πολύ ευπαθή. Κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία. Υποψήφιοι (φωτογραφίες + βίντεο)

Επιζών. Ο δεύτερος αγώνας της ασυλίας, στην πραγματικότητα, όπου θα εμφανιστούν οι επόμενοι υποψήφιοι.

Ελευθερία Ο Ελευθερίου είναι ο πρώτος υποψήφιος που έφυγε από το περίφημο reality show της επιβίωσης, καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (8/2) το “Blues” απέτυχε να “αποτύχει” και τελικά οι “Κόκκινοι” κέρδισαν τον πρώτο αγώνα. ασυλία, ανοσία

Έτσι, οι παίκτες των “μπλουζ” βρέθηκαν στη διαδικασία της ατομικής ασυλίας, όταν ο νικητής ήταν ο Αλέξης Παππάς. Το επόμενο συμβούλιο του νησιού, το οποίο έκλεισε το επεισόδιο, ήταν το πρώτο μέλος των Blues που τέθηκε στη διάθεση του κοινού και ήταν το Ελευθέριο Ελευθέριο.

Στην πραγματικότητα, ο Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε ως υποψήφιος, λαμβάνοντας 7 από τις 9 ψήφους, καθώς ψήφισε την Άννα Μαρία Βέλη, με την οποία έχει τώρα τη μεγαλύτερη αντιπολίτευση, և Ο Πάνος Καλίδης ψήφισε τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

Τώρα η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο επεισόδιο της Τρίτης (9/2), στο οποίο οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά. Η ηττημένη ομάδα πρέπει να ορίσει τον δικό της υποψήφιο για αποχώρηση. Εάν τα Blues είναι επιτυχημένα για δεύτερη φορά, τότε ο Alexis Pappas θα ορίσει τον τελευταίο υποψήφιο ως κάτοχο ατομικής ασυλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Spoilers στην εκπομπή “Happy”, θα υπάρξει αντιστροφή την Τρίτη (9/2), και τελικά η νίκη του “Battlefield” του Survivor θα τελειώσει με το “Blues”. Έτσι, οι «κόκκινοι» θα προσκληθούν σε δύο υποψηφίους, …… μαζί με τον ψηφοφόρο Αλέξη Παππά θα είναι διαθέσιμοι στο κοινό τέσσερις παίκτες για να φύγουν.

Βλέπω…

,Source