Επιθεωρήσεις τροφίμων και έλεγχοι Kovid-19 Συνεχίστε στην Κερύνεια

Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Κερύνειας μεταξύ 26 Μαρτίου και 7 Απριλίου στο πλαίσιο των μέτρων Kovid-19, ένας χώρος εργασίας που δεν λειτούργησε σύμφωνα με τα μέτρα του Kovid σφραγίστηκε σε 357 χώρους εργασίας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 3 χώρους εργασίας και η δραστηριότητα ενός χώρου εργασίας σταμάτησε.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Κερύνειας, 30 θέσεις εργασίας ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις τους στο πλαίσιο των γενικών επιθεωρήσεων στο χώρο εργασίας, ένας χώρος εργασίας σφραγίστηκε και πρόστιμο για εργασία εκτός των ωρών εργασίας λόγω των μέτρων του Kovid. 2 επιχειρήσεις στοιχήματος που έπαιρναν άτομα πάνω από τη χωρητικότητα στο χώρο εργασίας και δεν εξασφάλισαν την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα σύμφωνα με τα μέτρα πανδημίας Kovid-19. Διακόπηκε επίσης η λειτουργία μιας εγκατάστασης με ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι οι πωλήσεις στην Ανοικτή Αγορά του Δήμου Κερύνειας, η οποία καθιερώθηκε κάθε Τετάρτη, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των πανδημικών μέτρων Kovid-19 και δηλώθηκε ότι οι ομάδες Υγείας και Αστυνομίας ανατέθηκαν Τόσο οι όροι πώλησης των πωλητών όσο και τα μέτρα του Kovid κατά τη διάρκεια των αγορών του πολίτη.

Σόγια

Ο επικεφαλής του τμήματος υγείας της Girne, Naile Soyel, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των επίσημων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους χώρους εργασίας που σχετίζονται με τα τρόφιμα, παρακολουθούνταν παράγοντες κινδύνου όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων και επιβλήθηκαν νομικές κυρώσεις για τον προσδιορισμό των συνθηκών που θα μπορούσαν να απειλή για την ανθρώπινη υγεία κατά τη διάρκεια των επίσημων ελέγχων που διενεργεί ο Δήμος με ανεξάρτητη βούληση υπό το φως επιστημονικών αρχών.

Ο Σόιελ είπε, «Όλες οι επιθεωρήσεις αναφέρονται και καταγράφονται. Λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σχετικά με το Covid-19 τις τελευταίες ημέρες, όταν έχουμε επίσης αυξήσει τις νυχτερινές επιθεωρήσεις στη φύση της επιδρομής · Είναι σημαντικό για την ασφάλεια τόσο των ανθρώπων μας όσο και των εργαζομένων στο χώρο εργασίας ».

GÜNGÖRDÜ

Η δήμαρχος της Girne Nisa Güngördü σημείωσε ότι ενεργούν με επίγνωση της σημασίας αυτής της ευθύνης ως τοπικές κυβερνήσεις που αναλαμβάνουν μεγάλες ευθύνες στη διαχείριση της πανδημικής διαδικασίας.

Αναφέροντας ότι οι επίσημοι έλεγχοι, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση της πανδημίας, διατηρούνται συνεχώς από την πρώτη ημέρα της πανδημίας, ο Güngördü υπενθύμισε ότι παρόλο που οι εν λόγω έλεγχοι φαίνεται να είναι επιτακτικοί για τους εμπόρους, δεν είναι μόνο για τη συνέχιση της καθημερινής ζωής, αλλά και για τη διατήρηση της οικονομικής δραστηριότητας και για να μην βιώσει ξανά το κλείσιμο.

Τονίζοντας ότι οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται από κάθε άτομο προκειμένου να διατηρηθεί ο αριθμός των περιπτώσεων υπό έλεγχο και να ελαφρυνθεί το βάρος των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, ο Güngördü δήλωσε ότι οι ποινικές κυρώσεις θα συνεχίσουν να επιβάλλονται σε επιχειρήσεις που δεν εργάζονται σύμφωνα με τους κανόνες.

Source