Επικοί αριθμοί που δείχνουν γιατί βρίσκεται στην Ομόνοια

GE ΟΤΙ Η GE NICHOLAS

Όπως είναι γνωστό, η Ομόνοια έρχεται σε επαφή με τον Μάρκο եպ epoviհամար για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας, σύντομα θα διευκρινίσει εάν θα ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Ο Marco epovich βρισκόταν στο Videoton (τώρα Fehervar) από την σεζόν 2016-17 έως το καλοκαίρι του 2019, όταν έφυγε για τον Rizespor και μετά το Buriram.

Ο Σέρβος σημείωσε συνολικά 47 γκολ σε όλους τους αγώνες με τους Ούγγρους, ενώ σε 114 παιχνίδια έκανε επίσης 24 ασίστ.

Αριθμοί που δείχνουν πώς ξέρει πώς να σκοράρει, αλλά πώς εξυπηρετεί τους άλλους, ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο για το στιλ παιχνιδιού της Ομόνοια.

Σε τελική ανάλυση, τα περισσότερα γκολ του στο πρωτάθλημα προήλθαν από τον προπονητή Berg όταν σκόραρε 13 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο βίντεο.

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν γιατί αυτός είναι ο στόχος για τη μεταφορά των πράσινων.

* Ο Τσέποβιτς μετρά 19.176 λεπτά στην καριέρα του. Σημείωσε 107 γκολ και παρείχε 50 ασίστ. Με απλά λόγια, σημείωσε κάθε 122 λεπτά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η περίοδος με τον Φέχερβαρ ήταν η καλύτερη, γιατί είχε την περισσότερη συμμετοχή, τους περισσότερους στόχους, τις περισσότερες μεταγραφές, γι ‘αυτό λήφθηκε ως δείγμα της έκθεσης.

GE ΟΤΙ Η GE NICHOLAS

Όπως είναι γνωστό, η Ομόνοια έρχεται σε επαφή με τον Μάρκο եպ epovi՝ για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας, σύντομα θα διευκρινίσει εάν θα ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Ο Marco epovich βρισκόταν στο Videoton (τώρα Fehervar) από την σεζόν 2016-17 έως το καλοκαίρι του 2019, όταν έφυγε για τον Rizespor και μετά τον Buriram.

Ο Σέρβος σημείωσε συνολικά 47 γκολ σε όλους τους αγώνες με τους Ούγγρους, ενώ σε 114 παιχνίδια έκανε επίσης 24 ασίστ.

Αριθμοί που δείχνουν ότι ξέρει πώς να σκοράρει ένα γκολ, αλλά πώς να εξυπηρετεί τους άλλους, ένα στοιχείο που απαιτείται στους αγώνες Ομόνοια.

Τελικά σημείωσε τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα με τον προπονητή Berg, όταν σκόραρε 13 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο βίντεο.

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν γιατί αυτός είναι ο στόχος για τη μεταφορά πράσινων.

* Ο Τσέποβιτς μετρά 19.176 λεπτά στην καριέρα του. Σημείωσε 107 γκολ και παρείχε 50 ασίστ. Με απλά λόγια, σημειώνει γκολ κάθε 122 λεπτά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η περίοδος με τον Φέχερβαρ ήταν η καλύτερη, γιατί είχε την περισσότερη συμμετοχή, τους περισσότερους στόχους, τις περισσότερες μεταγραφές, γι ‘αυτό λήφθηκε ως δείγμα της έκθεσης.

Source