Επιπτώσεις που αφήνουν τα σημάδια τους | Εφημερίδα του Milat

Όλοι οι λεγόμενοι σύμμαχοί μας το 1960 μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η κρυπτογράφηση της 28ης Φεβρουαρίου, την οποία αποκαλούμε μεταμοντέρνο πραξικόπημα, δόθηκε από τις ΗΠΑ και τη χρηματοδότησή της από το Ισραήλ. Με το κρυπτογραφημένο μήνυμα που έστειλε ο υπουργός των ΗΠΑ Warren Cristopher στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα στις 15 Οκτωβρίου 1996, ξεκίνησε η διαδικασία της 28ης Φεβρουαρίου. Το BÇG (Western Task Group), με επικεφαλής τον Çevik Bir, ηγήθηκε αποτελεσματικά το μεταμοντέρνο πραξικόπημα. Το Ισραήλ μετέφερε 17 δισεκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα. Η διαδικασία της 28ης Φεβρουαρίου ήταν έργο του προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, διάσημου για το σκάνδαλο του Oval Office.

Όλα τα χτυπήματα έγιναν στην Τουρκία για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Δύσης. Η λήψη μέτρων υπέρ της Ελλάδας μετά από κάθε πραξικόπημα είναι ένα άλλο γεγονός των πραξικοπημάτων. Ένας από τους λόγους για το πραξικόπημα του 1960 είναι ότι από το 1958, η τουρκική κυβέρνηση άρχισε να στηρίζει τον τουρκικό οργανισμό αντίστασης κατά της ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΟΚΑ. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν οι συνωμότες πραξικοπήματος ήταν να μειώσουν την υποστήριξη για τον Τουρκικό Οργανισμό Αντίστασης. Σύμφωνα με το σχέδιο Akritas, μετά το πραξικόπημα, άρχισαν επιθέσεις με στόχο την καταστροφή όλων των Τουρκοκυπρίων. Μέχρι το 1974, υπήρχε επίσημη γενοκτονία εναντίον Τουρκοκυπρίων.

. Ένας από τους στόχους του πραξικοπήματος ήταν ότι οι συνωμότες πραξικοπήματος της 12ης Σεπτεμβρίου άργησαν το βέτο που οδήγησε στην είσοδο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του σχεδίου Rogers, προκειμένου να προσελκύσουν τους δυτικούς αφέντες τους. Είναι μια περίεργη σύμπτωση ότι η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου διοργανώθηκε επίσης από αυτούς τους δημοκρατικούς στελέχους κατά την περίοδο του Μπαράκ Ομπάμα.

Το σχέδιο συγκέντρωσης φίλων του Μπάιντεν που θα σχεδιάσουν την ισλαμική γεωγραφία κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ άρχισε να λειτουργεί. Σύμφωνα με το όραμα 2030, το ΝΑΤΟ, η Κυπριακή Δημοκρατία, η Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, θέλουν να περιβάλλουν τη συμμαχία για να συμπεριλάβουν όλες τις χώρες της ΕΕ. Μιλώντας στους ηγέτες του Συμβουλίου της Ευρώπης την περασμένη Παρασκευή σχετικά με το όραμα του 2030, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg αποκάλυψε τον στόχο της «σταθερότητας στα Δυτικά Βαλκάνια, ισχυρός αγώνας στο Αιγαίο». Η προοπτική τους έναντι των Τουρκοκυπρίων και της Μεσογείου είναι γνωστή.

Η Ελλάδα θα εγκατασταθεί εκτός της λογικής του Ψυχρού Πολέμου των ΗΠΑ Η Τουρκία είναι η χώρα όπου πάνω από 20 στρατιωτικοί κύκλοι στο üssl. Η Κριμαία, ο Καύκασος, το Ανατολικό Τουρκιστάν, το Ιράκ, η Συρία, η Υεμένη, η Λιβύη, για να αντιταχθούν στο σχεδιασμό της γεωγραφίας είναι ο κύριος άξονας της Τουρκίας για να δεσμεύσει τα χέρια της πολιτικής.

Biden Team, S-400, F-35, όσο παράλογη ήταν πριν από τις 15 Ιουλίου, εκτός των κυρώσεων, κυρίως δημοκρατίας σε ισλαμικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, ανεξάρτητων μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαφθοράς και προσπαθώντας να συμπιεστεί με κλισέ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένα αρχείο Khashoggi απορρίφθηκε. Ενώ είναι προφανές ότι ο πρίγκιπας Selman έχει δώσει την εντολή εκτέλεσης σε αυτό το αρχείο, το οποίο φυλάσσεται από το 2018, είναι σημαντικό να συνοψίσουμε την κατανόηση της δημοκρατίας από την Αμερική επιβάλλοντας κυρώσεις σε 76 άτομα εκτός από τον Salman και παραμένοντας σιωπηλοί εναντίον του κύριου δράστη. Μια αμερικανική κυβέρνηση που τερμάτισε τις πυρηνικές κυρώσεις στο Ιράν και απέσυρε τους Χούτι από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων σκοπεύει να πιέσει τη Σαουδική Αραβία στη γωνία λίγο πιο πέρα, να τροφοδοτήσει τη σύγκρουση Σιιτών-Σουνιτών και να διατηρήσει τον έλεγχο και των δύο πλευρών.

Η τελευταία λέξη είναι να δώσουμε προσοχή στους εσωτερικούς μας φίλους του Μπάιντεν, ώστε οι επώδυνες μέρες της 28ης Φεβρουαρίου να μην επιστρέψουν. Ευχόμαστε έλεος στον εκλιπόντα Ερμπακάν, ο οποίος πέρασε τη φιλανθρωπική του δράση ενάντια στον Σιωνισμό, και μας υπενθυμίζει ότι ο δρόμος προς την ανεξαρτησία μας είναι μέσω μιας ισχυρής οικονομίας.

Source