Επιστολή απειλής που εστάλη στο τζαμί στη Γερμανία

Επιστολή απειλής που εστάλη στο τζαμί στη Γερμανία

Αναφέρθηκε ότι μια απειλητική επιστολή που περιείχε σβάστικα και ρατσιστικές εκφράσεις στάλθηκε στο Κεντρικό Τζαμί της Τουρκικής-Ισλαμικής Ένωσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (DITIB) στην πόλη Waechtersbach της γερμανικής πολιτείας Hessen.

Επιστολή απειλής που εστάλη στο τζαμί στη Γερμανία

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Μια απειλητική επιστολή με σβάστικα και ρατσιστικές δηλώσεις εστάλη στο Κεντρικό Τζαμί της Τουρκικής-Ισλαμικής Ένωσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (DITIB) στην πόλη Waechtersbach της γερμανικής πολιτείας Hessen.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρικών Τζαμιών του Waechtersbach DİTİB, Hakan Akbulut, δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu (AA) ότι έλαβε μια επιστολή που στάλθηκε ταχυδρομικώς σήμερα, χωρίς καμία πληροφορία σχετικά με τον αποστολέα.

Ο Akbulut δήλωσε ότι η επιστολή περιείχε σβάστικα και ρατσιστικές εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι αντιμετώπισαν ένα απειλητικό μήνυμα, ο Akbulut δήλωσε ότι αυτό δεν ήταν σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Akbulut, “Ένα σύστημα που βασίζεται σε εχθροπραξίες δεν μπορεί να είναι ένα σύστημα που δεν μπορεί να ωφελήσει κανέναν.” είπε.

Καταδικάζοντας το άτομο ή τα άτομα που έστειλαν την επιστολή, ο Akbulut δήλωσε ότι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source