Επιστρέφει στα κατάλληλα Νέα

Ο Αντρέας Αβραάμ είναι πρόσφατα σε εξέλιξη για να επιστρέψει σε ανταγωνιστική δράση. Το πίσω μέρος του αριστερού ποδιού της AEL ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που έλαβε στο ντέρμπι με το “Omonia” στις 09 Ιανουαρίου, και τώρα προπονείται κανονικά.

Ένας διεθνής παίκτης από την Κύπρο τίθεται στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκες, ο οποίος παίζει με τον “Εθνικό” μετά από ένα διπλό στο “Ντασάκι”. Τόνισε με σκορ 2 ότι “ο Αβραάμ θα είναι κανονικός μαζί μας από αύριο (Δευτέρα).”

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης μετράει αντίστροφα στο πιο δύσκολο στάδιο του πρωταθλήματος, όπου οι ομάδες θα μετρήσουν τη δύναμη και την αντοχή για να εμφανιστούν. Ο Abraham έρχεται να δώσει πρόσθετες λύσεις στην AEL με τις προσπάθειες που θα κάνει η ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Εάν ο Βόσνιος προπονητής πιστεύει ότι ο παίκτης είναι έτοιμος, είναι πιθανό να συμπεριληφθεί αμέσως στην αποστολή.

Όσο για τον Minas Antonio, ο οποίος είναι εκτός προληπτικών μέτρων, αναμένεται επίσης να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα τακτικής προπόνησης, εκτός από το απροσδόκητο, θα είναι σε αποστολή να συναντήσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πλέι-οφ.

Source