Επιστρέψτε στην αίτηση «προσωρινής άδειας οδήγησης»

πανό8

Ali ÇATAL

Ο Özdemir Uzuner, πρώην Διευθυντής της Τροχαίας, δήλωσε ότι η αναζήτηση μόνο του κριτηρίου της άδειας οδήγησης είναι σωστή, αλλά «ανεπαρκής» για όσους ζητούν ενοικίαση αυτοκινήτου. Ο Uzuner επεσήμανε ότι οι οδηγοί που δεν διαθέτουν άδεια από χώρα με κυκλοφορία αγγλικού τύπου πρέπει πρώτα απ ‘όλα να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική δραστηριότητα για να προσαρμοστούν σε μια ιδέα όπου η κίνηση ρέει από αριστερά και το τιμόνι είναι στα δεξιά. Ο Uzuner σημείωσε ότι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν προσωρινή άδεια μέχρι να ολοκληρωθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

“ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ”

Ο Özdemir Uzuner είπε ότι οι ποδηλάτες διατρέχουν επίσης σοβαρό κίνδυνο στην κυκλοφορία και η πηγή αυτής της τρομαχτικής κατάστασης είναι «αμοιβαίο ασυνείδητο». Αναφέροντας ότι οι περισσότεροι οδηγοί οχημάτων οδηγούν σαν να μην υπάρχουν ποδήλατα και μοτοσικλετιστές στην κυκλοφορία, ο Uzuner δήλωσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των οδηγών ποδηλάτων και μοτοσυκλετών εκτελούν «ακροβατικά» στην κυκλοφορία. Ο Uzuner επεσήμανε επίσης ότι οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές που μετακινούνται κάνουν απίστευτα πράγματα με τη γρήγορη παραγγελία.

“Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ”

Ο Özdemir Uzuner, κατά την αξιολόγησή του για τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων, δήλωσε ότι «οι αξιωματικοί της έρευνας» έχουν περισσότερη ευθύνη από οποιονδήποτε άλλο και είπε: «Η γενική πεποίθηση ότι ο νεκρός έχει δίκιο πρέπει σίγουρα να εγκαταλειφθεί, επειδή ορισμένα ατυχήματα έχουν το καθεστώς« μη προληπτικού ». Κατά τον καθορισμό αυτού, η κύρια εργασία εμπίπτει στους ερευνητές Αυτοί οι φίλοι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και δίκαιοι στις αξιολογήσεις τους.

Ο Özdemir Uzuner, ο οποίος έλαβε εκπαίδευση σχετικά με την «ασφάλεια της κυκλοφορίας» στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάστηκε ως «Διευθυντής της Αστυνομίας Κυκλοφορίας» στην ΤΔΒΚ για μια περίοδο, δήλωσε ότι «κυριαρχία της κυκλοφορίας της χώρας» πρέπει να αναζητηθεί από εκείνους που απαιτούν ενοικίαση αυτοκινήτου · Υποστήριξε ότι η πρακτική της «προσωρινής άδειας οδήγησης» που ίσχυε κατά τη διάρκεια της βρετανικής αποικιακής περιόδου πρέπει να αντιστραφεί.

Αναφέροντας ότι τα κριτήρια για αυτήν την υπηρεσία συζητούνται συχνά στο κοινό με τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στα οποία έχουν εμπλακεί και, τέλος, αναφέρθηκαν για άλλη μια φορά με τον σοβαρό τραυματισμό ενός μωρού, ο Uzuner δήλωσε ότι αυτό το πρόβλημα, το οποίο φαίνεται δύσκολο να επιλυθεί, είναι “ευκολότερο από το υποτιθέμενο”.

Απαίτηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην παρούσα Τουρκία και υπηκόους τρίτων χωρών μόνο, αλλά το δικαίωμα αναζήτησης των κριτηρίων άδειας οδήγησης «ανεπαρκές», υποδεικνύοντας ότι ο Uzuner, δεν εκπαιδεύει μερικούς ανθρώπους για κυκλοφορία ακόμη και στη χώρα, αν και στη χώρα του, άδεια οδήγησης, τόσο τη δική τους ζωή, όσο και τη ζωή άλλων ανθρώπων, καθώς και Είπε ότι θέτει σε κίνδυνο την κυκλοφορία.

Δηλώνοντας ότι οι οδηγοί που δεν έχουν άδεια από χώρα με κυκλοφορία «βρετανικού στιλ», προκειμένου να προσαρμοστούν σε μια ιδέα όπου η κυκλοφορία ρέει από τα αριστερά και το τιμόνι είναι στα δεξιά, ο Uzuner είπε ότι οι οδηγοί που έχουν άδεια αλλά δεν μπορούν να πληρούν πλήρως τα αναφερόμενα κριτήρια, Δήλωσε ότι μέχρι να ολοκληρωθούν τα προγράμματα, θα πρέπει να δοθεί «προσωρινή άδεια οδήγησης».

Υπενθυμίζοντας ότι υπήρχε μια τέτοια πρακτική κατά τη διάρκεια της βρετανικής διοίκησης και ότι λειτούργησε εξαιρετικά αποτελεσματικά, ο Uzuner σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσετε κάθε οδηγό που προέρχεται από χώρες όπου η κυκλοφορία ρέει από τα δεξιά, ακόμη και αν έχουν άδεια οδήγησης από άλλη χώρα, σύμφωνα με τη «ροή κυκλοφορίας βρετανικού στυλ».

πανό134

Η Διεύθυνση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του στο Βόρειο Κύπρο, όπως το δικαίωμα της Τουρκίας να ρέει γι ‘αυτόν που έκαναν οι τρεις προτάσεις, αλλά ο Uzuner είπε επίσης ότι τις απορρίπτει όλες, ο οδηγός «χρόνος» αυτοματοποίησε και αριστερά ή δεξιά ταξιδιωτικοί πράκτορες επίσης από το μυαλό της προσοχής του οδηγού στο γεγονός ότι μόνιμη τράβηξε.

Υπενθυμίζοντας ότι η απόφαση για τη λειτουργία της κίνησης από τα δεξιά στη Σουηδία, όπου η κυκλοφορία ρέει από τα αριστερά μέχρι πρόσφατα, προκάλεσε τόσο σοβαρό οικονομικό βάρος όσο και τροχαία ατυχήματα που προκλήθηκαν από το χάος που αντιμετώπισε, δήλωσε ο Uzuner, «Η αλλαγή της ροής της κυκλοφορίας μιας χώρας είναι τόσο δύσκολη, δαπανηρή και επικίνδυνη. “Χρησιμοποίησε εκφράσεις.

“Ποδήλατα και μοτοσυκλετιστές κινδυνεύουν επίσης”

Ο Özdemir Uzuner δήλωσε ότι οι ποδηλάτες διατρέχουν επίσης σοβαρό κίνδυνο στην κίνηση της ΤΔΒΚ και ότι η πηγή αυτής της τρομαχτικής κατάστασης είναι «αμοιβαίο ασυνείδητο».

Δηλώνοντας ότι οι οδηγοί οχημάτων οδηγούν γενικά στην κυκλοφορία «σαν να μην υπήρχαν ποδήλατα και μοτοσυκλετιστές», ο Uzuner δήλωσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των οδηγών ποδηλάτων και μοτοσυκλετών εκτελούν «ακροβατικά» στην κυκλοφορία.

Ο Uzuner επεσήμανε ότι ειδικά οι μοτοσικλετιστές που κάνουν υπηρεσία απογείωσης προσπαθούν να κάνουν «απίστευτα» έργα με το γκαλά «γρήγορης παραγγελίας» και είπε ότι προειδοποίησε όλους τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που γνώριζε για αυτό το ζήτημα και ότι οι ταχυμεταφορείς μοτοσικλετών πρέπει να προειδοποιηθούν για αυτό.

Τονίζοντας ότι ο αριθμός του προσωπικού θα πρέπει να αυξηθεί εάν ο αριθμός των ταχυμεταφορών είναι υπό αμφισβήτηση, ο Uzuner είπε, «Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από τη ζωή ενός ατόμου. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει επίσης να προσεγγίσουν την εκδήλωση από αυτήν την προοπτική », είπε.

Εξηγώντας ότι η «εκπαίδευση οδηγών», που έρχεται στο μυαλό του κοινού όταν πρόκειται για «εκπαίδευση στην κυκλοφορία», είναι «μόνο ένα μέρος» αυτής της έννοιας, ο Uzuner σημείωσε ότι με την εκπαίδευση στην κυκλοφορία, όχι μόνο οι οδηγοί οχημάτων, αλλά και η εκπαίδευση όλων των στοιχείων που απαρτίζουν τους «πεζούς» της κυκλοφορίας.

Ο Özdemir Uzuner δήλωσε ότι οι «αξιωματικοί της έρευνας» έχουν περισσότερη ευθύνη από οποιονδήποτε άλλο στην αξιολόγηση των συνεπειών των τροχαίων ατυχημάτων.

«Η γενική πεποίθηση ότι ο νεκρός έχει δίκιο πρέπει σίγουρα να εγκαταλειφθεί, καθώς ορισμένα ατυχήματα έχουν το καθεστώς« μη πρόληψης ». Κατά τον καθορισμό αυτού, η κύρια εργασία εμπίπτει στους ερευνητές. Αυτοί οι φίλοι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και δίκαιοι στις αξιολογήσεις τους. “


Ενημερώθηκε στις: 17 Ιανουαρίου 2021, 14:59

Source