Επιτέθηκαν στο όχημα, χτύπησαν και ληστεύουν!

Οι ύποπτοι Muhannad Yazeed Elayan Elfauri, Feras Nourddin Sassi Jaluta και Abubaker Mohammed Elsaeiti ασκήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου χθες σχετικά με τη ληστεία στη Λευκωσία, το σοβαρό ζήτημα επίθεσης.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο αστυνομικός Mehmet Şener, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο για το θέμα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο Şener ανέφερε στο δικαστήριο ότι οι ύποπτοι Muhannad Yazeed Elayan Elfauri, Feras Nourddin Sassi Jaluta και Abubaker Mohammed Elsaeiti, οι οποίοι ήταν παρόντες στην παρουσία, εξαντλήθηκαν από τα εγκλήματα “Ληστεία, Σοβαρή Επίθεση και Σκόπιμη Ζημία” στη Λευκωσία. Την 1η Ιανουαρίου 2021, περίπου 00.30 στο Ortaköy, μπροστά από το γραφείο Burger King που λειτουργεί στη Λευκωσία, ο ήρεμος καταγγέλλων Monaf Alhakim, ύποπτοι για τις Feras Nourddin Sassi Jaluta, Abubaker Mohammed Elsaeiti και Muhannad Yazeed Elayan Elfauri και άτομα που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί ξυλοκοπήθηκαν. Μετά τους δύο μπροστινούς λαμπτήρες, τους πίσω δύο λαμπτήρες, το πίσω μέρος αποσκευών και τους δύο καθρέφτες πίσω σπασμένα και κατεστραμμένα σκόπιμα και παράνομα, 150 TL μετρητά στην κατοχή του κατονομαζόμενου ατόμου και του κινητού τηλεφώνου μάρκας Xiaomi με βία Είπε ότι συνελήφθησαν και διέπραξαν το έγκλημα της ληστείας. Η αστυνομία ζήτησε από τους υπόπτους για σκοπούς έρευνας να παραμείνουν υπό κράτηση στην αστυνομία για 3 ημέρες, δηλώνοντας ότι η έρευνα που ξεκίνησε σχετικά με το ζήτημα συνεχίζεται και ότι η εξέταση των βιντεοσκοπημένων εικόνων στην περιοχή συνεχίζεται και οι δηλώσεις τους πρέπει να επιβεβαιωθούν και να απορριφθούν.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία της, διέταξε τους υπόπτους να κρατούνται από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

δικαστήριο --- ληστεία- (1) .jpg

.Source