Επιτρέψτε μου να σας πω ήδη το 2030, το ανθρώπινο 2.0 έρχεται …

Το μέλλον της εκπαίδευσης εγείρει μεγάλα ερωτήματα. Βρετανικό πρόγραμμα σπουδών στα αμερικανικά εγχειρίδια, ενώ 70 χιλιάδες λέξεις και 71 χιλιάδες λέξεις, το πρόγραμμα σπουδών της Τουρκίας έχει 6.000 λέξεις. Ένας αυτοδίδακτος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τουλάχιστον 40 χιλιάδες λέξεις. Ενώ ένα πολιτιστικό άτομο χρησιμοποιεί 25 χιλιάδες λέξεις, χρησιμοποιούμε ήδη 3.000 λέξεις στην καθημερινή ζωή.

Οι λέξεις πρέπει να αυξάνονται έτσι ώστε οι εκφράσεις να αυξάνονται, τα όνειρα να αυξάνονται, η ανάγνωση και η γραφή και οι γλωσσικές δεξιότητες να αυξάνονται. Μόνο τότε μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον καλύτερα. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν και να έρθουμε στο παρόν. Η αντίληψη κυβερνά τώρα τον κόσμο. Πρέπει να σκεφτούμε τι συνέβη και πού θα πάμε. Ο ψηφιακός κόσμος εισήγαγε ένα νέο φυσιολογικό και ένα νέο σύστημα μάθησης με την πανδημία. Που πάμε?

Τον τελευταίο αιώνα, οι υπάρχοντες πολιτισμοί αλλάζουν και μεταβαίνουν στον ψηφιακό πολιτισμό. Τα ανώτερα μυαλά προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο, τον οποίο ηγείται η εκπαίδευση. Η Παγκόσμια Τράπεζα 160 εκατομμύρια δολάρια σε διαδικτυακό εκπαιδευτικό δάνειο τον Μάρτιο του περασμένου έτους έδωσε στην Τουρκία. Η τεχνολογία αλλάζει με την κοινωνιολογία. Οι μελέτες επικεντρώνονται σε αυτό. Κοιτάξτε το απλούστερο, τι έχει ήδη αλλάξει στη ζωή μας; Όλα είναι online, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι δεν μπορώ να το κάνω και πρέπει να συνεχίσουμε. γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Η κουλτούρα των αγορών, η παιδαγωγική κουλτούρα, οι κοινωνικές συνήθειες των τηλεοπτικών μέσων, οι ώρες εργασίας και η εργασία από το σπίτι, τα εξεταστικά συστήματα εισήλθαν ξαφνικά στη ζωή μας ως νέα κανονικά πολύ γρήγορα. Η τεχνολογία άλλαξε γρήγορα την κοινωνιολογία. Τα προγράμματα ψηφιακής ιθαγένειας έχουν ενσωματωθεί και ξεκινήσει σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να δοθεί μια νέα κατεύθυνση στον κόσμο, θα ξαναγραφεί νέο ανθρώπινο μοντέλο, εκπαιδευτικό μοντέλο, κρατικό μοντέλο και το πιο σημαντικό οικογενειακές δομές. Η διαδικτυακή εκπαίδευση συνεχίζεται προς το παρόν. Το υβριδικό σύστημα εφαρμόστηκε σε μια διαδικασία, αλλά μετά από λίγο, όλα όσα χρειάζονται αφήγηση συνεχίζονται στο διαδίκτυο, ενώ μόνο η εργασία που απαιτεί εξάσκηση θα δουλεύει πρόσωπο με πρόσωπο. Ένα εικονικό πρόσωπο, μια εικονική εκπαίδευση και μια διαδικασία εικονικής αντίληψης συνεχίζονται. Πραγματικά και ψεύτικα είναι τώρα στη θέση τους. Τα ηλεκτρονικά βιβλία και τα ηχητικά βιβλία δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση και έχουν αναδυθεί καθηγητές τεχνητής νοημοσύνης. Όλα τα άγνωστα είναι τώρα μαζί σας στις μηχανές αναζήτησης google και τεχνητής νοημοσύνης.

Ο στόχος στον κόσμο είναι να καταργήσει την εκπαίδευση των εθνικών κρατών. Θέλουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία ψηφιακής ιθαγένειας και ψηφιακής εκπαίδευσης. Οι χώρες εξηγούν τον πολιτισμό, την ιστορία και τις αξίες τους στα δικά τους προγράμματα σπουδών. Με την ψηφιακή υπηκοότητα, θα εφαρμοστεί το παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών σε μια παγκόσμια και παγκόσμια διαδικασία. Το έτος 2020 υπήρξε έτος στην ιστορία ως η αρχή του ψηφιακού κόσμου. Γιατί θα λέγατε ότι πρέπει να συμμορφωθούμε με αυτό τώρα; Λοιπόν υπάρχει ο ιός covit γιατί …

Στη νέα μας κανονική ζωή, οι εταιρείες θα αρχίσουν να παρέχουν τα δικά τους προγράμματα κατάρτισης και πιστοποιητικών στο εγγύς μέλλον. Γνωρίζετε αυτή τη δουλειά εκτός από δίπλωμα; οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν. Τα εκπαιδευτικά μοντέλα θα εμφανιστούν ανάλογα με την ικανότητα του ατόμου. Οι τεχνικοί άνδρες θα εμφανιστούν επίσης σύμφωνα με αυτό το σύστημα. Εξελιχόμαστε σε μια εταιρική δομή που ενσωματώνεται στο ψηφιακό σύστημα. Στον ψηφιακό κόσμο του 21ου αιώνα, το εκπαιδευτικό σύστημα θα αμφισβητηθεί ξανά. Εκτός από τις διαδικασίες όπως τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης και τα προγράμματα εκπαίδευσης, οι χρόνοι εκπαίδευσης θα προσαρμοστούν επίσης. Προτεραιότητα στη διαδικασία κατάρτισης θα είναι εκείνοι που εξασκούν καλή εκπαίδευση και καλή πρακτική. Κανονικά, η επιχειρηματική ζωή, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και οι διαδικτυακές διαδικασίες πιστοποίησης θα συνεχιστούν εκτός γραφείου.

Κατασκευάζεται ένας νέος ψηφιακός κόσμος που βασίζεται σε blockchain. Προγραμματίζονται οι διαδικασίες συνδυασμού αντικειμένων σε βιολογικές και φυσικές πλατφόρμες και ψηφιακές πλατφόρμες. Αυτό θα επηρεάσει την ιστορία, τον πολιτισμό και τις διαδικασίες πίστης των ανθρώπων. Η διαδικασία Humanity 2.0, βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της επανάστασης G, της γενετικής και των βιοτεχνολογικών περιβαλλόντων. Από την άλλη πλευρά, στην τεχνολογία, η παρέμβαση RNA (RNAi), η οποία χρησιμοποιείται για την απενεργοποίηση ορισμένων γονιδίων με τη μετάδοση RNA, έχει ξεκινήσει να παίζει. Θα μπορείτε να μιλάτε 7 γλώσσες κάθε φορά με τεχνητή νοημοσύνη, τεχνολογίες ρομπότ, πρωτοποριακές τεχνολογίες στην ιατρική, την άμυνα, τις τεχνολογίες αεροσκαφών καθώς και βιομετρικά τσιπ που θα συνδέονται με τον εγκέφαλο. Η έννοια της εκπαίδευσης θα αλλάξει. Ο ψηφιακός κόσμος έχει έργα για να σταματήσει το μυαλό. Ένας ατελείωτος κόσμος μας πλησιάζει γρήγορα. Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας δεν πρέπει να έχουν γίνει μάταια στην εποχή τους.

.Source