Επιχείρηση “Άγιος Βασίλης” από την Αστυνομία Ναρκωτικών

Τις ώρες που όλοι ετοιμάζονταν για το πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κερύνεια, οι ναρκωτικοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν την επιχείρηση του Άγιου Βασίλη και συνέλαβαν τους υπόπτους Ali Solmaz και Ahmet Şimşek, οι οποίοι είχαν 832 mdma χάπια ναρκωτικών στις αποταμιεύσεις τους, και τους έφεραν στο δικαστήριο χθες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΚΑΦΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Ο αστυνομικός Αχμέτ Μπαϊράμ, ο οποίος διαβίβασε τα γεγονότα σχετικά με το ζήτημα στο δικαστήριο, μετά από πληροφορίες που έλαβε η Διεύθυνση Πρόληψης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου στις 31 Δεκεμβρίου 2020, μετά την ειδοποίηση που έλαβε ο ήρεμος ύποπτος Ali SOLMAZ στη διεύθυνση της Κερύνειας, 832 χάπια που πιστεύεται ότι περιέχουν ναρκωτικά τύπου MDMA ως αποτέλεσμα της έρευνας που διέταξε δικαστική απόφαση στην κατοικία του Είπε ότι βρέθηκε και λήφθηκε ως σημάδι. Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ύποπτοι Ali Solmaz και Ahmet Şimşek, οι οποίοι είχαν σχέση με το ζήτημα κατά την έρευνα, συνελήφθησαν και όταν ζητήθηκε εξήγηση σχετικά με τα εν λόγω χάπια, πληροφορήθηκε ότι ένα άτομο που εξακολουθεί να αναζητείται εισήγαγε τα χάπια με τη διεύθυνση του Ahmet Şimşek. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έρευνα του ζητήματος συνεχίστηκε και ότι βρέθηκε ένα άτομο και ζήτησε να κρατηθούν στην αστυνομία οι ύποπτοι για σκοπούς έρευνας για 3 ημέρες.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία της, διέταξε τους υπόπτους να κρατηθούν από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source