Επιχειρηματική στρατηγική και προσφορά-ζήτηση, προοπτική ανάπτυξης με στατιστικά στοιχεία, αυξανόμενες τάσεις και ανάλυση μεριδίων πρόβλεψης – SoccerNurds

Η ερευνητική έκθεση “Car Rental Market” παρουσιάζει μια εις βάθος ανάλυση του μεγέθους της αγοράς, της ανάπτυξης, του μεριδίου, των τμημάτων, των κατασκευαστών και των προβλέψεων, του ανταγωνισμού και της ευκαιρίας ανάπτυξης. Η έρευνα για την παγκόσμια αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων συλλέγει και αναλύει αριθμητικά δεδομένα που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα. Αυτή η έρευνα σάς δίνει μια ιδέα για το τι χρειάζεται το κοινό-στόχος σας να κατανοήσει, να χρειαστεί και να θέλει. Η έρευνα αγοράς ενοικίασης αυτοκινήτων συλλέγει δεδομένα σχετικά με πελάτες, στρατηγικές μάρκετινγκ και ανταγωνιστές.

Locamerica

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερώτημα ή προσαρμογή πριν από την αγορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση –https://www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/14352709

Βασικές τάσεις αγοράς:

Αύξηση στον τομέα του τουρισμού

Ο παγκόσμιος τομέας ταξιδιών και τουρισμού αυξήθηκε στο 3,9% για να συνεισφέρει ρεκόρ 8,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην παγκόσμια οικονομία το 2018. Η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αυξήθηκε ταχύτερα από την παγκόσμια οικονομία για την όγδοη συνεχόμενη χρονιά (3,9% για ταξίδια και τουρισμό έναντι 3,2% για το παγκόσμιο ΑΕγχΠ).

Το 2018, τα ταξίδια και ο τουρισμός αύξησαν το μερίδιό τους στις δαπάνες αναψυχής σε 78,5%, από 77,5% το 2017. Επιπλέον, οι δαπάνες από διεθνείς τουρίστες αυξήθηκαν σε 28,8% το 2018. Η Ευρώπη και η Ασία-Ειρηνικός είναι οι σημαντικότεροι τουριστικοί προορισμοί τόσο για εγχώριες όσο και για διεθνή ταξίδια. Και οι δύο περιοχές κυριάρχησαν στις διεθνείς αφίξεις τουριστών με την Ευρώπη να φτάνει τα 713 εκατομμύρια και την Ασία-Ειρηνικό να φτάνει τα 343 εκατομμύρια το 2018. Στην Ευρώπη, η Γαλλία γνώρισε το υψηλότερο πλήθος διεθνών τουριστών, ακολουθούμενη από την Ισπανία και την Ιταλία. Η Γαλλία φημίζεται για τα μουσεία, το φαγητό, τον Πύργο του Άιφελ, τα παλάτια, τα κάστρα και τους καθεδρικούς ναούς σε όλη τη χώρα. Η Ιταλία, εκτός από το Κολοσσαίο και τον Πύργο της Πίζας, η χώρα είναι επίσης γνωστή για τα κάστρα, τα μουσεία, τα παλάτια, τους καθεδρικούς ναούς, τους αμπελώνες και τις παραλίες της.

Στην Ευρώπη, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παρέχουν υπηρεσίες σε τουρίστες που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή μόνοι τους και στον δικό τους χρόνο. Επιπλέον, με χαλάρωση στην έκδοση θεωρήσεων σε τουρίστες από τις σημαντικές αγορές πηγών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Ιαπωνία και η Αυστραλία, ώθησαν επίσης τον τουρισμό στη χώρα, με τη σειρά του, οδηγώντας την αγορά ενοικίασης οχημάτων.

Οι τουρίστες προτιμούν κυρίως τη διαδικτυακή μέθοδο κράτησης ενοικίου αυτοκινήτου. Σήμερα, η online κράτηση εξυπηρετεί επίσης διάφορους σκοπούς, όπως επαλήθευση εγγράφων του ενοικιαστή, πληροφορίες στον ενοικιαστή σχετικά με το αυτοκίνητο, δυνατότητα πτώσης και παραλαβής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σε ένα συγκεκριμένο μέρος, συμβόλαια με ηλεκτρονική υπογραφή, συναλλαγή χωρίς μετρητά, και πολλά άλλα. Επιπλέον, η online κράτηση επιτρέπει την κράτηση αυτοκινήτου ακόμη και από μακρινά μέρη, χωρίς να χρειάζεται να είστε φυσικά παρόντες στην τοποθεσία.

Βόρεια Αμερική – Σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια αγορά

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων. Στη Βόρεια Αμερική, οι ΗΠΑ κυριάρχησαν στην περιφερειακή αγορά.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς είναι η ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και η αύξηση των επιχειρηματικών ευκαιριών στη χώρα (καθώς πολλοί υπάλληλοι αποστέλλονται επί τόπου στις ΗΠΑ).

Επιπλέον, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων για να διατηρήσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην αγορά επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, η Enterprise έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα CarShare με το Πανεπιστήμιο Princeton για να ενθαρρύνει τη σχολή και το προσωπικό να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι. και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι προπτυχιακοί φοιτητές είναι επίσης επιλέξιμοι για το πρόγραμμα.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμες σε όλη τη χώρα. Οι μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν στόλους σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις. Το μέγεθος του στόλου εξαρτάται από τον αριθμό των εγχώριων ταξιδιωτών που προτιμούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο και τον όγκο των ξένων επιβατών που έρχονται σε αυτήν την πόλη.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα. Η Νέα Υόρκη είναι η πιο ανταγωνιστική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων λόγω της παρουσίας πολλών παρόχων ενοικίασης αυτοκινήτων. Με έκταση πάνω από 140.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, η πολιτεία παρέχει στους ταξιδιώτες της πολλούς ιστορικούς και γραφικούς τουριστικούς προορισμούς, αυξάνοντας τη ζήτηση για υπηρεσίες ενοικίασης.

Επιπλέον, η Νέα Υόρκη διαθέτει περισσότερα από 25 αξιόλογα αεροδρόμια, με συνολική κίνηση επιβατών άνω των 50 εκατομμυρίων ετησίως. Τα αεροδρόμια παρέχουν επίσης μια ευρεία επιλογή παρόχων υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στους μετακινούμενους. Η πολιτεία είναι μια από τις πιο ακριβές τοποθεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου, με ημερήσιο μέσο όρο περίπου 76 USD. Αυτό μπορεί να αυξηθεί με την αύξηση του ενοικίου για πολυτελή αυτοκίνητα ή την ενοικίαση αυτοκινήτων σε υπεραστικά ή διακρατικά ταξίδια. Εκτός από τα γραφεία στα μεγάλα αεροδρόμια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων υπάρχουν επίσης σε όλη την πολιτεία, η οποία εξυπηρετεί τους ντόπιους και ξένους ταξιδιώτες.

Μετά τη Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να κυριαρχήσουν στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μετρημένοι ζωτικοί δείκτες:

 • Πρότυπα κατανάλωσης προϊόντος
 • Μια εκτίμηση για κάθε μία από αυτές τις περιοχές στον κλάδο
 • Μερίδιο αγοράς που κατέχει κάθε περιοχή
 • Μερίδιο αγοράς κατανάλωσης στις γεωγραφικές περιοχές
 • Ποσοστό αύξησης κατανάλωσης προϊόντος
 • Γεωγραφικό ποσοστό κατανάλωσης

Λόγοι αγοράς αυτής της αναφοράς: –

 • Ανάλυση των προοπτικών της αγοράς ενοικίασης αυτοκινήτων με τις πρόσφατες τάσεις και την ανάλυση των πέντε δυνάμεων του Porter
 • Να μελετήσει τις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές της αγοράς στις ανεπτυγμένες και τις αναδυόμενες αγορές
 • Σενάριο δυναμικής αγοράς, μαζί με ευκαιρίες ανάπτυξης της αγοράς τα επόμενα χρόνια
 • Ανάλυση τμηματοποίησης της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας που περιλαμβάνει τον αντίκτυπο των οικονομικών και μη οικονομικών πτυχών
 • Ανάλυση σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο που ενσωματώνει τις δυνάμεις ζήτησης και προσφοράς που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.
 • Δεδομένα αγοραίας αξίας (εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ) και όγκου (εκατομμυρίων μονάδων) για κάθε τμήμα και υποτομέα
 • Ανάλυση πωλήσεων καναλιού διανομής ανά αξία
 • Ανταγωνιστικό τοπίο με μερίδιο αγοράς σημαντικών παικτών, μαζί με το νέο λανσάρισμα προϊόντων και στρατηγικές που έχουν υιοθετηθεί από τους παίκτες τα τελευταία πέντε χρόνια
 • Περιεκτικά εταιρικά προφίλ που καλύπτουν τις προσφορές προϊόντων, βασικές χρηματοοικονομικές πληροφορίες, πρόσφατες εξελίξεις, ανάλυση SWOT και στρατηγική που χρησιμοποιούν οι σημαντικότεροι παράγοντες της αγοράς

Αγορά αυτής της αναφοράς (Τιμή 4250 USD για άδεια ενός χρήστη) https://www.industryresearch.co/purchase/14352709

Αναλυτικό TOC της αγοράς ενοικίασης αυτοκινήτων – Τμηματοποίηση ανά γεωγραφία – Ανάπτυξη, τάση και πρόβλεψη:

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1.1 Παραδοτέα μελέτης
1.2 Υποθέσεις μελέτης
1.3 Πεδίο της μελέτης

2 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

3 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

4 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
4.1 Επισκόπηση της αγοράς
4.2 Εισαγωγή στους οδηγούς και τους περιορισμούς της αγοράς
4.3 Οδηγοί της αγοράς
4.4 Περιορισμοί της αγοράς
4.5 Ελκυστικότητα της βιομηχανίας – Ανάλυση πέντε δυνάμεων του Porter
4.5.1 Απειλή των νεοεισερχόμενων
4.5.2 Διαπραγματευτική δύναμη αγοραστών / καταναλωτών
4.5.3 Διαπραγματευτική δύναμη των προμηθευτών
4.5.4 Απειλή προϊόντων υποκατάστατων
4.5.5 Ένταση του Ανταγωνιστικού Ανταγωνισμού

5 ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
5.1 Κατά τύπο κράτησης
5.1.1 Πρόσβαση εκτός σύνδεσης
5.1.2 Διαδικτυακή πρόσβαση
5.2 Ανά τύπο αίτησης
5.2.1 Αναψυχή / Τουρισμός
5.2.2 Επιχειρήσεις
5.3 Ανά τύπο οχήματος
5.3.1 Αυτοκίνητα πολυτελείας / premium
5.3.2 Αυτοκίνητα οικονομίας / προϋπολογισμού
5.4 Γεωγραφία
5.4.1 Βόρεια Αμερική
5.4.1.1 Ηνωμένες Πολιτείες
5.4.1.2 Καναδάς
5.4.1.3 Υπόλοιπο Βόρειας Αμερικής
5.4.2 Ευρώπη
5.4.2.1 Γερμανία
5.4.2.2 Ηνωμένο Βασίλειο
5.4.2.3 Γαλλία
5.4.2.4 Ιταλία
5.4.2.5 Κύπρος
5.4.2.6 Υπόλοιπη Ευρώπη
5.4.3 Ασία-Ειρηνικός
5.4.3.1 Κίνα
5.4.3.2 Ιαπωνία
5.4.3.3 Ινδία
5.4.3.4 Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού
5.4.4 Νότια Αμερική
5.4.4.1 Βραζιλία
5.4.4.2 Αργεντινή
5.4.4.3 Υπόλοιπο Νότιας Αμερικής
5.4.5 Μέση Ανατολή και Αφρική
5.4.5.1 Σαουδική Αραβία
5.4.5.2 Νότια Αφρική
5.4.5.3 Ιράν
5.4.5.4 Υπόλοιπο Μέσης Ανατολής και Αφρικής

6 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ
6.1 Μερίδιο αγοράς προμηθευτή **
6.2 Εταιρικά προφίλ
6.2.1 Ace Rent-a-Car
6.2.2 Πλεονέκτημα Ενοικίαση αυτοκινήτου
6.2.3 Εθνική ενοικίαση αυτοκινήτου
6.2.4 Avis Budget Group Inc.
6.2.5 Eco Rent a Car
6.2.6 Enterprise Holdings Inc.
6.2.7 Hertz Corp.
6.2.8 Παγκόσμια αυτοκίνητα
6.2.9 Localizaâ € “Ενοικίαση αυτοκινήτου SA
6.2.10 Όμιλος Europcar
6.2.11 Car2go
6.2.12 Έξι
6.2.13 Μετακίνηση
6.2.14 Locamerica

7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Όνομα: Ajay Περισσότερα

Τηλέφωνο: US + 14242530807 / UK +44 20 3239 8187

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Οι Άλλες Αναφορές μας:

Έκθεση 2021: Αυτοματοποιημένο όχημα επιβατικών οχημάτων Σύστημα στάθμευσης Μερίδιο αγοράς Μελέτη αγοράς: Αύξηση της κατάστασης ζήτησης, Πιθανός ρυθμός ανάπτυξης, Παγκόσμιο μέγεθος επιχείρησης και έσοδα από επαγγελματίες του κλάδου.

Feed Grade Copper Sulfate Pentahydrate Market 2021 Size, Global Trends, Key Players Update, Business Statistics, Industry Expansion Strategies, Impact of Covid-19 στην Growth by Forecast 2026

Παγκόσμια Ανάλυση Αγοράς αναπτήρων μίας χρήσης 2021: Μέγεθος βιομηχανίας, CAGR με γεωγραφική κατάτμηση, επιχειρηματικές προκλήσεις και πρόβλεψη κατάστασης αυξανόμενης ζήτησης έως το 2025

Ανάλυση μεριδίου αγοράς παγκόσμιου ενέσιμου αντιπηκτικού 2021: Μελλοντικές ιδέες ανάπτυξης, αναδυόμενες τεχνολογίες, τάσεις ανά περιφέρειες, βασικοί παίκτες της βιομηχανίας, πρόβλεψη σεναρίου προσφοράς και ζήτησης έως το 2027

Paper Slitter Market Growth Outlook 2021-2027 | Ανάλυση μεγέθους και μεριδίων κλάδου, Πρόβλεψη εσόδων από προφίλ εταιρειών και περιφέρειες, επικείμενη κατάσταση ανάπτυξης με ανάλυση αντικτύπου Covid-19

Ανάλυση μεγέθους αγοράς εξοπλισμού περιτοναϊκής διάλυσης με αναδυόμενες τεχνολογίες 2021: Επιπτώσεις του Covid-19 στα τμήματα μεριδίου και ανάπτυξης της παγκόσμιας βιομηχανίας, κατάσταση ανάπτυξης και πρόβλεψη εσόδων έως το 2027

Έκθεση μεγέθους αγοράς Nootkatone 2021: Ευκαιρία ανάπτυξης ανά περιφέρειες, παράγοντες ανάπτυξης, παγκόσμιες τάσεις βιομηχανίας, μελλοντική εμβέλεια με πρόβλεψη μεριδίου επιχειρήσεων έως το 2026

Αναφορά μεγέθους αγοράς εκπαιδευτικών ρομπότ 2021 | Επιχειρηματικό σενάριο, στρατηγική ανταγωνισμού και ανάλυση ανάπτυξης, κορυφαίοι κατασκευαστές με μελλοντικές προβλέψεις έως το 2024 με αντίκτυπο του Covid-19

Ιατρική Λειτουργική Τράπεζα Μερίδιο Ανάπτυξης και Ανάλυση Ανάπτυξης 2020 | Παγκόσμιοι παράγοντες οδήγησης από κατασκευαστές, κατάσταση CAGR με μέγεθος, Πρόσφατες προκλήσεις και προβλέψεις ευκαιριών έως το 2026

Microarray Analysis Μέγεθος αγοράς, ανάλυση μεριδίου και ανάπτυξης 2021: Έσοδα παγκόσμιας βιομηχανίας, μελλοντικό εύρος, έρευνα με εξέχοντες παίκτες, επιχειρηματικές εξελίξεις με πρόβλεψη επιπτώσεων Covid-19 έως το 2027

Κοινή αγορά εμφυτευμάτων αντικατάστασης 2021: Παγκόσμιο μέγεθος και επιχειρηματική ανάπτυξη, ευκαιρίες, παράγοντες οδήγησης από τους κατασκευαστές, αναδυόμενες τάσεις, κατάσταση ζήτησης, τρέχοντα και μελλοντικά σχέδια με πρόβλεψη έως το 2027

Ανίχνευση θορύβου και παρακολούθηση τάσεων μεγέθους αγοράς και ανάλυση προμηθευτών 2021: περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης και προκλήσεις, ανάλυση αλυσίδας αξίας ανά παγκόσμιο μερίδιο, πρόβλεψη τεχνολογίας εύρους και ανάπτυξης έως το 2024

https://soccernurds.com/

Source