Επτά γυναίκες και πέντε παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία για κοροϊό στο νοσοκομείο Macareo [ΒΙΝΤΕΟ]

Η νοσηλεία των ασθενών με κοροϊό στο Macareo Hospital αυξάνεται μετά από μια θετική αύξηση των θετικών περιπτώσεων στην κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην εκπομπή ANT1 “Mera Mesimeri”, ο διευθυντής γυναικολογίας του νοσοκομείου Μακαρέου, Δρ. Ο Agatocles Christofidis είπε ότι 7 θετικές γυναίκες υποβάλλονται σε θεραπεία για κοροναϊό, τρεις από τις οποίες είναι μαιευτήρες, δύο είναι έγκυες και οι άλλες δύο έχουν κάποια προβλήματα.

Ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι ασήμαντη, καθώς αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό θετικών περιπτώσεων που αντιμετωπίζονται.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι όλοι οι γιατροί στο Νοσοκομείο Macareo είχαν εμβολιαστεί και περίμεναν μια επαναλαμβανόμενη δόση.

Ταυτόχρονα, ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής, Δρ. Ο Abraham Elijah είπε ότι ο αριθμός νοσηλείας παιδιών με κοροναϊό αυξάνεται, γεγονός που δείχνει την αύξηση της δραστηριότητας του ιού στην κοινότητα.

Ο κ. Ηλίας ανέφερε ότι πέντε παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία για κοροναϊό, τέσσερα από τα οποία είναι νεογέννητα, τα νεότερα είναι 1,5 μηνών και τα μεγαλύτερα είναι 5 μηνών.

Όπως εξήγησε, τα παιδιά δεν παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα, κινδυνεύουν, γεγονός που δείχνει ότι ο ιός δεν μολύνει παιδιά.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που υποβάλλονται σε θεραπεία σε νοσοκομείο Macareo, αλλά ένα νεογέννητο αναμένεται να απολυθεί.

“Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε περισσότερα άτομα”, δήλωσε ο διευθυντής παιδιατρικής.

https://www.youtube.com/watch?v=aOHOYDRjmF8:

Source