Εργαζόμαστε για να ανοίξουμε το δρόμο για την οικονομία

πανό99

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner συμπεριέλαβε επίσης το ζήτημα της οικονομίας στις δηλώσεις του σε ειδική δημοσίευση στο BRT.

Υποδεικνύοντας ότι η ΤΔΒΚ αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας τραπεζικής κρίσης και τώρα, ο πρωθυπουργός Σάνερ είπε ότι το γνωρίζουν αυτό και γνωρίζουν την ανάγκη σχεδιασμού μέτρων.

Η πατρίδα ένα οικονομικό πρωτόκολλο που υπεγράφη με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας Σάνερ υπενθύμισε ότι βρίσκονται στη διαδικασία, είπε ότι πιστεύει ότι σύντομα το συνειδητοποιούν.

πανό134

Αναφερόμενος στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων της Κύπρου που περνά όλη την υποδομή ενός μεγάλου μέρους της υποστήριξης της Πατρίδας και της συνεισφοράς του πρωθυπουργού Ersan Saner, δήλωσε ότι, τόνισε την ανάγκη στήριξης της οικονομικής ανάπτυξης της μητρικής Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός Saner εξήγησε επίσης ότι εργάζονται για το πώς μπορούν να κινητοποιήσουν τον τομέα της εκπαίδευσης και του τουρισμού προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο για την οικονομία.

Ο Saner, ο οποίος ενημέρωσε ότι σχεδίασαν τον τουρισμό και την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν με 6 υπουργούς μετά το διορισμό τους, δήλωσε ότι οι μαθητές ήρθαν στο νησί σταδιακά και ότι αυτός ο αριθμός αυξήθηκε και πρότειναν κάθε είδους ευκαιρίες για να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομή για να στρίψουν οι οικονομικοί τροχοί.

Ο Πρωθυπουργός Saner δήλωσε στην απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Υπουργείου Υγείας για τις Μεταδοτικές Ασθένειες στις 16 Ιανουαρίου ότι «οι αιτήσεις εμβολιασμού ξεκίνησαν ταυτόχρονα στη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας τον αριθμό της μόλυνσης στη χώρα και ξεκινώντας από την 1η Απριλίου 2021, άνθρωποι που εμβολιάστηκαν και παρήγαγαν αντισώματα για να εισέλθουν στη χώρα χωρίς περιορισμούς, μπορεί να παρασχεθεί ».

Δηλώνοντας ότι η απόφαση ελήφθη στις 16 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός Σάνερ είπε ότι η ίδια συμφωνία υπεγράφη επίσης μεταξύ της Νότιας Κύπρου και του Ισραήλ.

Source