“Εργαζόμαστε κάθε στιγμή για να εξουδετερώσουμε τις κυρώσεις”

Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι: «Εργαζόμαστε κάθε στιγμή για να εξουδετερώσουμε τις κυρώσεις»

Ο Πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχάνι είπε ότι ως κυβέρνηση συνεχίζουν να εργάζονται για να εξουδετερώσουν τις αμερικανικές κυρώσεις που θέτουν εμπόδιο στην καταπολέμηση του νέου τύπου κοροναϊού (Kovid-19)

Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι: «Εργαζόμαστε κάθε στιγμή για να εξουδετερώσουμε τις κυρώσεις»

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν IRNA, ο Πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι προέβη σε αξιολογήσεις σχετικά με το ξέσπασμα στη χώρα κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης που προεδρεύει στην πρωτεύουσα Τεχεράνη.

Επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχουν περιοχές στην κατηγορία ερυθρού κινδύνου χάρη στα μέτρα που ελήφθησαν και ο αριθμός των περιφερειών στην κατηγορία κινδύνου πορτοκαλιού έχει μειωθεί, ο Ρουχάνι ζήτησε από το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα υγείας προκειμένου να συνεχίσει τη βελτίωση της καταπολέμησης της επιδημίας στη χώρα.

Εκτός των ΗΠΑ Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι είχε μεγάλες δυσκολίες στη λήψη του εμβολίου, ο Ρουχάνι είπε, “Σύμφωνα με τα λόγια του ιρανού ηγέτη (Χαμενεΐ) ότι οι κυρώσεις πρέπει να εξουδετερωθούν, βρισκόμαστε μετά από αυτήν την επιχειρηματική στιγμή. Γνωρίζουμε ότι κάθε φορά που εισέρχονται χρήματα στη χώρα και εξάγονται αγαθά, αγωνίζονται για ώρες. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Προέρχεται από την Αγγλία ΚορωνοϊόςΣημειώνοντας ότι είναι προσεκτικοί για έναν νέο τύπο φήμης που εξαπλώνεται γρηγορότερα, ο Ρουχάνι είπε, “Το Ιράν τονίζει ότι είναι μετά από ένα τοπικό εμβόλιο, αλλά κάναμε επίσης μια προσπάθεια να αγοράσουμε το εμβόλιο.” είπε.

Δηλώνει ότι εργάζονται για την έγκριση των εμβολίων από το Ιρανικό Υπουργείο Υγείας, ο Ρουχάνι δήλωσε ότι θα ξεπεράσουν τα εμπόδια των ΗΠΑ από την άποψη αυτή, αν και αργά.

Υπογραμμίζοντας ότι ο νέος τρόπος ζωής που επιφέρει η επιδημία θα είναι μόνιμος σε ορισμένα θέματα, ο Ρουχάνι τόνισε ότι η ψηφιοποίηση στις κρατικές υπηρεσίες θα αυξηθεί και το κοινό θα είναι πιο ευαίσθητο σε θέματα υγείας.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source