Εργαζόμενοι στον Τουρισμό: Οι φόβοι μας μειώνονται

Η τουριστική πλατφόρμα των εργαζομένων δήλωσε ότι ενώ η μερική επέκταση της κυβέρνησης στον τουρισμό ήταν μια εβδομάδα πίσω, οι φόβοι της κοινωνίας σταδιακά μειώθηκαν καθώς το άνοιγμα ήταν ομαλό και οι πτήσεις τσάρτερ ξεκίνησαν στη διαδικασία ομαλοποίησης του όμορφου νησιού μας έδωσαν μια μικρή επιτάχυνση στον τουρισμό, που είναι ο κινητήριος τομέας της οικονομίας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οι οποίοι επεσήμαναν ότι η αποφασιστικότητα και η ευαισθησία των δημοσίων αρχών, των τουριστικών επιχειρήσεων και του λαού μας δεν επιτρέπουν να επικρατήσουν φόβοι στη χώρα μας, η οποία έχει απομονωθεί εδώ και πολύ καιρό, αποφασιστικά στους κανόνες και τους κανόνες στην πρώτη διαδικασία ανοίγματος, την οποία το κοινό ακολούθησε με επιτυχία μαζί με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Σημειώθηκε ότι η συμμόρφωση ήταν ένα σημαντικό βήμα για να ζήσει με αυτήν την ασθένεια.

Αναφέροντας ότι οι πτήσεις τσάρτερ είναι ένα σημαντικό βήμα που λαμβάνεται μόνο ως αρχή και όλοι γνωρίζουν ότι η οικονομία δεν θα επιστρέψει μόνο με πτήσεις τσάρτερ, οι εργάτες δήλωσαν ότι αναμένουν ότι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης θα ανοίξει μετά το ομαλό βήμα του πρώτου βήματος.

Σημειώνοντας ότι με τη συνέχιση της επέκτασης του τουρισμού, οι έμποροι, οι χονδρέμποροι και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της οικονομίας μπορούν να αναπνεύσουν μόνο τον αγώνα για επιβίωση, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν το βήμα της κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι έχουμε ευθύνη από το δημόσιο προς τον ιδιωτικό τομέα, από ιδρύματα σε ιδιώτες!

Δηλώνοντας ότι είναι καιρός να περάσουμε από μια πλήρη διαδικασία ομαλοποίησης κατά την οποία οι φόβοι μας δεν μας παίρνουν αιχμάλωτους, χωρίς να αφήσουμε πειθαρχία στη χρήση κοινωνικών αποστάσεων και μάσκες, η Πλατφόρμα Τουριστικών Εργατών είπε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε άτομο είναι πρωτίστως υπεύθυνο για τον εαυτό του στην καταπολέμηση αυτής της ασθένειας. Όσο τα άτομα με δική τους ευθύνη προστατεύονται, ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου μειώνεται κατά 90% », είπε.

Ανεξάρτητα από το πόσο επιθεωρείται η κοινωνία, συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε στόχους για δικό μας σκοπό, αρκεί να μην έχουμε συνείδηση ​​- επομένως, οι εργάτες υπενθύμισαν ότι το μεγαλύτερο καθήκον έπεσε στην κοινωνία και δήλωσαν ότι, ως κοινωνία που έχει συνείδηση ​​και συμμορφώνεται με τους κανόνες σε κάθε πεδίο, έχουν λάβει μια υποδειγματική στάση στον κόσμο κατά την πρώτη εβδομάδα του τουρισμού.

«Με την αποφασιστικότητα που δείχνουμε, είναι ένα ευχάριστο αποτέλεσμα για όλους μας να δούμε ότι οι πολίτες μας είναι σίγουροι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί τώρα να διεξαχθεί με ελεγχόμενο τρόπο», δήλωσε η τουριστική πλατφόρμα εργαζομένων, «Με αυτόν τον προσδιορισμό, έχουμε χωρίς αμφιβολία ότι θα ανεβάσουμε την οικονομία μας και θα επαναφέρουμε την ευημερία της κοινωνίας μας στις παλιές της εποχές χωρίς τους φόβους μας να αιχμαλωτίσουν ». Μίλησε με τη φόρμα.

Source