Ερμής-Καρμιώτισσα 2-0. Ο Ρούσιας πανηγυρίζει, ο Ρούσιας ήπιε, ο Σατσιάς κέρδισε

Ο Μαρίνος Σατσιάς έπρεπε να περιμένει τον 11ο αγώνα του στον πάγκο των αποθεμάτων Ερμής, 10 στο πρωτάθλημα – ένα στο κύπελλο – για να δοκιμάσει τη χαρά της νίκης. Συνολικά, η ομάδα είχε 11 ανεπιτυχείς αγώνες στο πρωτάθλημα, την έφτασαν σήμερα στη “Αμμόχωστο” εναντίον της Καρμιώτισσας 2. Με σκορ 0.

Ο κύριος χαρακτήρας των Aradippians είναι ο Onisiforos Rusias, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην 71η. Ο Κύπριος επιθετικός πέρασε προηγουμένως 11 λεπτά στο γήπεδο. Σημείωσε το δεύτερο γκολ για τον νεοαποκτηθέν Kresimir Kovac, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα στο 88ο λεπτό.

Οι οικοδεσπότες δημιούργησαν τις μέγιστες πιθανότητες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Κοβάτσεβιτς (15 ‘) και ο Κόν (45’ + 1) δεν βρήκαν γκολ, ενώ ο αντίπαλος της Μέιρα ανάγκασε την Τόμπα να αντεπιτεθεί στο 20ο λεπτό. Επιπλέον, στο 18ο λεπτό, ο στόχος του Kone ακυρώθηκε από το παιχνίδι με τη σωστή απόφαση, η οποία επιβεβαιώθηκε με VAR δευτερόλεπτα αργότερα.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι απείλησαν δύο φορές. Ο Romo և Momo Sassi πυροβολήθηκε և είδαν τον Kayek να τους λέει «όχι» σε 5 ‘և 27’ ‘αντίστοιχα.

Στο 63ο λεπτό, χρειάστηκε και πάλι η παρέμβαση της VAR, η οποία ακύρωσε σωστά την απόφαση του Λούκα Σωτηρίου εναντίον του Αρσενίου, την ποινή του Χριστού arm Καρμιώτισσας, του υπερασπιστή της κίτρινης κάρτας. Τέλος, αφού μελετούσε τη σκηνή, άλλαξε γνώμη και διέγραψε το κίτρινο.

Ωστόσο, στο 71ο λεπτό, ο νεοφερμένος Rusias “μίλησε”, ο οποίος, μετά από ένα κόρνερ, σταμάτησε την μπάλα μετά την κεφαλίδα του Diaz, την τοποθέτησε στο εξωτερικό του ποδιού του. Η αγωνία κράτησε μέχρι το 88, όταν ο Κοβάτσιτς αντεπιτέθηκε, χρησιμοποιώντας το πέρασμα του κυπριακού επιθετικού.

Η ταυτότητα της συνάντησης

Ερμής (Μαρίνος Satsias): Kaike, Gabriel, Diaz, Holt, Dimitriou, Cyprus, Kyriakidis (60 ′ Russia), Folbrecht (85 ′ Karagounis), Kone (46 ΄ Arsenios), Meria (Georgiou 90 + 2), Kovasich (60. Sintib).

Καρμιώτισσα (Χρυσής Μιχαήλ). Tumpas, Christou (87 ′ Kapartis), Baranov, Perez, Malekkidis, M. Sassi (53 աջ Hajivasilis), Pahipis (79 ′ Ευστατίου), Reynolds, Bargan (46 ′ Komodikis), Ι. Sassi, Romo.

Σκορερ τερματος. Ρωσία 71 ′, Κοβάτσεβιτς 88 ′ / –

Κίτρινος: Diaz / Romo, Capartis

Αποβολές – / –

Στάδιο: ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΠΑΠΑΣ – Επιστροφή Αμμοχώστου.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας.

Πρώτος βοηθός. Λάζαρο Ιωάννης.

Δεύτερος βοηθός. Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος Φώτιος Κωνσταντίνος.

VAR: Nicholas George Lodge.

AVAR: Μαρίνη Μιχάλη.

Παρατηρητής διαιτησίας Αργύρου Μιχάλης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ IVE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source