Ερμής. Ο Ρώσος κλέβει την παράσταση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Το πάθος και η θέληση των παικτών της Ερμής έκρινε τελικά τον αγώνα εναντίον της Ντόξα. Το “T” έδειξε με κάθε τρόπο ότι θέλουν το τριάθλο περισσότερο από τους αντιπάλους τους, ειδικά αφού περνούσαν χρόνο μετά από ισοπαλία.

Η άφιξη του Νικολά Μαρτίτη στον πάγκο συνδυάστηκε με τα τρία πιο σημαντικά σημεία της νίκης. Ο Κύπριος προπονητής ετοίμασε ένα σκάκι κίνησης στο 55ο λεπτό του παιχνιδιού, περνώντας το γήπεδο ως αντικαταστάτης του Γκατάριχ και της Ρωσίας. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ήταν υπέροχος ενώ έπαιζε, αλλά ο Κύπριος επιθετικός έκλεψε την παράσταση, μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 68ο λεπτό, η μεταφορά τέρματος έγινε από τα πόδια του, το οποίο χρησιμοποιήθηκε πλήρως από τον Κοβάτσεβιτς, ο οποίος έπαιξε ισοπαλία. Αλλά η κορύφωση ήρθε λίγα λεπτά πριν από το τέλος. Στα 90 + 3, η Ρωσία σταμάτησε το παιχνίδι, έδωσε μια βαθιά ανάσα στο “ου”, στο κρίσιμο σημείο καμπής του πρωταθλήματος.

Το κερδίζοντας γκολ της Δευτέρας ήταν η έβδομη ομάδα του 28χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, με συνολικά 23 εμφανίσεις. Ηγείται του αγώνα για τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας του και είναι επίσης στους δέκα πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source