Εσθονός “χειρουργός”, ο Άρης, όπως λέμε … Ολυμπιακός!

Δεδομένου ότι ο Άρης είναι δεύτερος με πέντε πόντους και ο Παναθηναϊκός πέμπτος, το αποτέλεσμα της συνάντησής τους στην Λεωφόρο είναι καθοριστικό στον αγώνα για ευρωπαϊκά εισιτήρια. Εάν ο Άρης καταφέρει να μην χάσει, θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, αν ο “Παναθηναϊκός” κερδίσει, θα πλησιάσει με πολλές απαιτήσεις.

“Όλη η πράσινη τηλεόραση”. Κάθε Δευτέρα, 9 μ.μ. 00-23: 00, η ​​καλύτερη παράσταση του Παναθηναϊκού, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ είναι.

Παναθηναϊκός
Έχασε από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην πέμπτη θέση, συνεχίζοντας τις προσπάθειές του. Είναι δύο βαθμοί πίσω από τον ΠΑΟΚ και το NPP.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τρίτη ήττα του στα επτά τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν έχει χάσει στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια, έχοντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία επτά, και τα δύο στον ΠΑΟΚ.

Από τον Φεβρουάριο, έχει αγωνιστεί μόνο με ομάδες που βρίσκονται πάνω του στην κατάταξη. Τα τελευταία δύο κέρδισε στο σπίτι, και οι δύο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι αήττητος στα τελευταία 10 αφού έχασε από τον Ατρόμητο στο “Spyros Louis”.

Άρης
Έχασε από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας, χάνοντας την ευκαιρία να είναι δεύτερη στο τραπέζι του τουρνουά. Φυσικά, παραμένει σε αυτήν τη θέση, αλλά είναι τρεις βαθμοί μπροστά από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Έχασε δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ μετά το πέρας της κανονικής σεζόν με αήττητο.

Μόνο στα παιχνίδια εναντίον του “Asteras Tripolis”, το οποίο ηττήθηκε και ο ΠΑΟΚ, που έφερε ισοπαλία, δεν κατάφερε να κερδίσει, αν και ήταν μπροστά. Στα άλλα 15 ήταν εναντίον του λογαριασμού που κέρδισε.

Έχασε από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ μετά από μια εντυπωσιακή κανονική σεζόν εκτός έδρας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατάφερε να μην χάσει την κανονική σεζόν, εκτός από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ.

Κέρδισε επτά εκτός έδρας παιχνίδια, ισοδύναμο με το ρεκόρ όλων των εποχών των 13 αγώνων.

Μεταξυ τους
Για πρώτη φορά από το 1961-62, κάθε ομάδα κέρδισε το εκτός έδρας παιχνίδι της εναντίον του Παναθηναϊκού και του Άρη. Στις 4 Οκτωβρίου 2020, ο Άρης άλλαξε το «Σπύρος Λούις», με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Dani Pogiatos από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στις 17 Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Θεσσαλονίκη.

Καμία ομάδα δεν σημείωσε τα τελευταία επτά. Ο “Παναθηναϊκός” κέρδισε σε τέσσερις νίκες, ο “Άρης” στις δύο νίκες του, ενώ έχουν επίσης 0-0.

Ο Άρης νίκησε τον Σπύρο Λούις τον Οκτώβριο, νικώντας τον Παναθηναϊκό για πέμπτη φορά σε 58 εμφανίσεις. Ωστόσο, στον Λεωφόρο, ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-1 από τις 13 Φεβρουαρίου 1982 (5 ’11 Τσίνος – 43 ‘Μιχαλίτσος, 50’ τραχιά κουίζ). Οι επόμενες τρεις νίκες, το 1985, 2007 և 2020, καταγράφηκαν στο “Spiros Louis”.

Ιστορία:
Νίκες του Παναθηναϊκού – 65
Κληρώσεις: 27
Ο Άρης κερδίζει – 24
Φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό
Νίκες του Παναθηναϊκού – 43
Εικόνες: 10
Ο Άρης κερδίζει. 5:

Κανονική διάρκεια
04.10.2020. Παναθηναϊκός – Άρης 0-1
(25 ‘χτύπησε Mancini)
17.01.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 0-1
(9 ‘λάκτισμα από την Καμπέτση)

Διαβάστε περισσότερα…

Source