Ετοίμασαν το πρακτορείο … στο καφενείο-έξω από το γήπεδο στις 11 η ώρα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τις τελευταίες 24 ώρες, η αστυνομία υπέβαλε 99 καταγγελίες σχετικά με την παραβίαση των μέτρων που ελήφθησαν για την πρόληψη της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Επικοινωνιών της Αστυνομίας είπε στην ΚΥΠΕ ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 5.673 επιθεωρήσεις, σύμφωνα με պետ 97 πολίτες των δύο αρχηγών της περιοχής.

Στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 2.348 επιθεωρήσεις με καταγγελίες κατά 28 ατόμων. Στη Λεμεσό, η αστυνομία πραγματοποίησε 546 επιθεωρήσεις και ανέφερε την περιουσία 34 πολιτών. 1.253 επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στη Λάρνακα, ανέφεραν 15 πολίτες. Στην Πάφο, πραγματοποιήθηκαν 795 επιθεωρήσεις, αναφέρθηκαν 11 από τους διαχειριστές του πρακτορείου, οι οποίοι ήταν μέσα με καφέ και ποτά χωρίς να φορούν μάσκα. Υπάλληλοι πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στην Αμμόχωστο, η αστυνομία διενήργησε 366 ελέγχους για να αναφέρει δύο πολίτες. Πραγματοποιήθηκαν 317 επιθεωρήσεις στο Morpheus και αναφέρθηκαν επτά άτομα.

Επιπλέον, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 8 επιθεωρήσεις χωρίς παραβιάσεις. Δεν βρέθηκαν παραβιάσεις ούτε στα αεροδρόμια.

Πηγή: KYPE

Source