… ευγνώμων που είμαι ανταγωνιστής, 24 Sports & News

Λόγω του ιστορικού του, αλλά και του παρελθόντος που τον συνδέει με τον προπονητή του, οι περισσότεροι Κύπριοι οπαδοί ποδοσφαίρου (αν όχι όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο) θα έβαζαν τα χρήματά τους στην Ανόρθωση εάν κάποιος τους ανάγκαζε να στοιχηματίσουν στην ομάδα εάν τον έφερναν. στα μέρη μας.

Και όμως… Όπως τους έφερε η ζωή, ο Giorgi Papunashvili δεν έρχεται μόνο για κάποιον άλλο. Ωστόσο, αν το επιλέξει ο προπονητής του, είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα πουκάμισο απόλλωνα ως αντίπαλος του άνδρα που πριν λίγους μήνες ήθελε να τον φέρει στην Κύπρο, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που τον αποδυνάμωσε πριν από μερικά χρόνια. επιτρέπεται να το πράξει. να νιώσει αυτό που ονειρεύτηκε.

Ήταν τον Μάιο του 2014, όταν η εθνική ομάδα της Γεωργίας ετοιμαζόταν για έναν φιλικό αγώνα στην Ελβετία, την οποία έπρεπε να παίξουν ενάντια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις αρχές Ιουνίου, όταν εμφανίστηκε κενή θέση στον εθνικό κατάλογο λόγω του τραυματισμού του Murtaz Daushvili (επίσης γνωστής ως τρομερή σύμπτωση). Εκείνη την εποχή, ο προπονητής της ομάδας Timur Ketspayan προτίμησε να το καλύψει με τον παίκτη που είχε εμφανιστεί στον αγώνα της Γεωργίας U19 εναντίον της αντίστοιχης ισραηλινής ομάδας πριν από λίγες ώρες. Το όνομά του είναι Giorgi Papunashvili, ο οποίος ενσωματώθηκε με το “μεγάλο” την επόμενη μέρα της “μικρής” εθνικής ομάδας, και τρεις ημέρες αργότερα γιόρτασε το ντεμπούτο του στο “Men” παίζοντας για περίπου 20 λεπτά σε έναν φιλικό αγώνα στο Nyon.

“Οφείλω την ευγνωμοσύνη μου στον Timur Ketspaya που μου επέτρεψε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να παίξω για την εθνική ομάδα. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτόν, γιατί στην ηλικία των 18 ετών μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό σε εκείνη την ηλικία. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. «Με έκανε πολύ χαρούμενο», είπε ο Πάπου λίγους μήνες αργότερα, όταν του ζητήθηκε να μιλήσω για τον Τιμόρ.

Η στιγμή που θα συναντηθούν ξανά δεν είναι πολύ αργά, καθώς ο Απόλλωνας θα βρει τον Ανόρθωση εναντίον του από τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Και σίγουρα θα είναι, αν τίποτα άλλο …

,Source