Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ολοκλήρωση του 6ου ετήσιου προγράμματος διά βίου μάθησης

Με την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση είναι μια δια βίου προσπάθεια, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να προετοιμάζει τους αποφοίτους του για περαιτέρω ανάπτυξη.

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021, 6 τελείωσε με μεγάλη επιτυχίαΣε: Ένα πρόγραμμα δια βίου μάθησης που υλοποιήθηκε online φέτος. Η συμμετοχή περισσότερων από 2500 αποφοίτων ξεπέρασε τον προηγούμενο վեց καταχωρήθηκε ως το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 29 διαδικτυακά σεμινάρια από 26 καθηγητές πανεπιστημίου, που καλύπτουν θέματα που κυμαίνονται από τη διοίκηση επιχειρήσεων έως την τεχνολογία, την υγεία, την παιδική ψυχολογία, τα εργασιακά προβλήματα, την υγεία, τα οικονομικά, τα κοινωνικά μέσα, την ψηφιακή επικοινωνία και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα διάρκεσε ένα μήνα, με στόχο την περαιτέρω επαγγελματική και προσωπική κατάρτιση των αποφοίτων του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της τρέχουσας έρευνας, η Έλεν Μαρκαντόνι, διευθύντρια του Γραφείου Φοιτητικής Πρόνοιας, τόνισε ότι το 86% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα συμβάλει στην ανάπτυξη της εργασίας τους και το 100% είπε ότι θα συμμετάσχουν ξανά.

Εάν το Πρόγραμμα Life Life Learning ιδρύθηκε το 2013 από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Κολλεγίου Κύπρου ական Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με τη Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Office Γραφείο Ευημερίας Φοιτητών για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας ζωής. Απόφοιτοι Το πρόγραμμα προσφέρει μια ενδιαφέρουσα σειρά σεμιναρίων, τα οποία καλύπτουν τις τρέχουσες τάσεις σε διάφορους τομείς և κοινωνικές, επιχειρηματικές և τεχνολογικές εξελίξεις. Ο στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει περαιτέρω την προσωπική-επαγγελματική ανάπτυξη της κοινότητας αποφοίτων, να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει τη γνώση, καθώς και να φωτίσει θέματα νέου ενδιαφέροντος. Ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών παρουσιάζεται κάθε χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα που προτείνουν οι απόφοιτοι, ενώ η εγγραφή είναι δωρεάν για κάθε σεμινάριο που επιλέγουν.

Source