“Ευχαριστώ” Αναστασιάδης στους ήρωες της πρώτης γραμμής Κύπρος, πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκωσίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο κράτος, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παραλιμνίου, καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους υγείας για την επιτυχή τους διαχείριση. επιδημία κορωνοϊού.

Μιλώντας στο προσωπικό του Νοσοκομείου Παραλιμνίου Σανατόριου κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δουλειά τους, λέγοντας: Έχετε προσφερθεί μέχρι τώρα να κάνετε τη χώρα μας περήφανη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι οι “ήρωες πρώτης γραμμής” βρίσκονται στα Νοσοκομεία Πληροφοριών, τονίζοντας ότι “το αισθάνομαι πολύ έντονα, ταυτόχρονα είμαι περήφανος για το έργο που έχετε κάνει, που έχετε δώσει στη χώρα μας”. Ο νόμος είναι ο δεύτερος στην Ευρώπη όσον αφορά τη μείωση της θνησιμότητας, ο τρίτος όσον αφορά τα εμβόλια, ο πρώτος όσον αφορά τον έλεγχο, μία από τις λίγες χώρες που έχει διαχειριστεί καλύτερα την επιδημία. Απλώς σκεφτείτε ότι λόγω των δικών σας προσπαθειών, το μέσο επίπεδο κλειδώματος στην Ευρώπη είναι 120 τόσες μέρες, στην Κύπρο – μόνο 61 ημέρες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Είναι λόγω των δικών σας προσπαθειών, της αυτοθυσίας σας, ամենամեծ η μεγαλύτερη τιμή για εσάς είναι τα ευγενικά λόγια που ακούγονται από εκείνους με τους οποίους έχετε αντιμετωπίσει.

«Είμαστε συγκινημένοι ειλικρινά», συνέχισε ο Πρόεδρος, «διότι πράγματι οι θυσίες σας, η αυτοθυσία σας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός σας, σας επιτρέπουν να ακούτε πιο κολακευτικά λόγια τόσο για τις γνώσεις σας όσο και για τη φροντίδα σας». Πήγε στο Νοσοκομείο Πληροφοριών. “

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει την κυρία Αμαλία Χατσιγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας-Αμμοχώστου, όλα μεμονωμένα, καλώντας το προσωπικό για άλλη μια φορά να λάβει «την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του κράτους».

AstraZeneca θόρυβος և “σκοπιμότητα”

Απαντώντας στις αντιδράσεις των πολιτών στο εμβόλιο AstraZeneca, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το χαρακτήρισε δικαιολογημένο μετά την αναταραχή. Ωστόσο, τόνισε ότι τα οφέλη αυτού του εμβολίου είναι μεγαλύτερα από τα αποτελέσματα άλλων καθημερινών φαρμάκων. Ταυτόχρονα, μίλησε για τα οφέλη της διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου κάλεσε για άλλη μια φορά τον λαό να συνεχίσει τον εμβολιασμό χωρίς φόβο.

,Source