“Ευχαριστώ” της οικογένειας Θεόδωρου για τη Γαλαξία. “Τι πρέπει να θυμάστε πρώτα” (βίντεο)

Τα νέα κυκλοφορούν γύρω από τη Λεμεσό από το πρωί ότι η κουρτίνα πέφτει στον Γαλαξία.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Το ιστορικό πάρκο ψυχαγωγίας της Λεμεσού θα είναι τα τελευταία 33 χρόνια.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που προκλήθηκαν από την επιδημία δεν μπόρεσαν να αφήσουν την εταιρεία στο χτύπημα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διαχείριση του πολυλειτουργικού χώρου απευθύνεται στο κοινό, αντίο, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά.

“Ιανουάριος 1987 – Δεκέμβριος 2020

Κανείς δεν θα πίστευε ότι μετά από 34 χρόνια, η οικογένεια Θεόδωρος θα έκανε μια μεγάλη απόφαση να σταματήσει τη λειτουργία του συγκροτήματος Galactica, ένα συγκρότημα που έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των γενεών, για να δημιουργήσει όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις για τη Λεμεσό και πέρα.

Στα πρώτα του χρόνια, η Galactica ήταν ένα παραδοσιακό πάρκο Luna με αεροπλάνα, φαντάσματα, συγκρούσεις, μεγάλους τροχούς, βιντεοπαιχνίδια και πολλά άλλα.

Μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση τον Ιούνιο του 2007, μετατράπηκε σε λούνα παρκ περίπου 10.000 μέτρων. Με 24 επαγγελματικές αίθουσες μπόουλινγκ, γίνεται το μεγαλύτερο μπόουλινγκ στην Μεσόγειο, με 2 παιδικές χαρές, ένα πάρκο Luna, αίθουσες γέννησης και καφετέριες.

Τι πρέπει να θυμάστε: το πρώτο ατομικό τουρνουά μπόουλινγκ, την αίθουσα μπόουλινγκ των Special Olympics, το χωριό του Ιερού χωριού, τα πάρτι των μικρών φίλων μας, τις διάφορες εκδηλώσεις της σεζόν, τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής των μικρών μας, τα καλοκαιρινά σεμινάρια. Αυτά είναι μερικά από τα πολλά γεγονότα που η οικογένεια Galactica έχει οργανώσει με μεγάλη αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση.
Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί πήραμε αυτήν τη μεγάλη απόφαση. Δυστυχώς, η παγκόσμια επιδημία δεν μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία του πολυλειτουργικού μας χώρου, με αποτέλεσμα το μέλλον της επιχείρησής μας να είναι αβέβαιο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χωρίς να ξέρουμε πότε να ανοίξουμε, αποδεχτήκαμε την προσφορά ενοικίασης του κτιρίου μας.

Αφού ονειρευτήκαμε για 34 χρόνια και προσπαθώντας να σβήσουμε ένα ερειπωμένο κτίριο, να φωνάξουμε παιδιά, να μετατρέψουμε σε ένα σιωπηλό φάντασμα, πήραμε τη μεγάλη απόφαση ότι αυτή θα ήταν η «πιο ανώδυνη» λύση.

Αυτήν τη στιγμή, η οικογένειά μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το αγαπημένο μας προσωπικό, τους συνεργάτες και το Limassol ամ Famagusta Bowling Club, αλλά πάνω απ ‘όλα, όλους εσάς για την πρόωρη υποστήριξη και αγάπη σας.

Η ενοικίαση του κτιρίου Galactica δεν επηρεάζει τη λειτουργία της La Galerie από την Galactica Patisserie, το Danceland Studio և Ligero Cigar Shop. Οι παραπάνω εταιρείες συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στην ίδια ακριβώς περιοχή.

Ελπίζουμε ότι το 2021 θα είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι, ελπίζουμε ότι λόγω του Κορώνιου θα είμαστε η τελευταία εταιρεία που θα υποφέρει και θα κλείσει.
Ευχαριστώ
Οικογένεια Θεόδωρος “

Source