Ευχαριστώ τον Αναστασιάδη για τους πρώτους ήρωες … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο κράτος, αλλά και στον εαυτό του, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παραλιμνίου Σανατόριουμ, καθώς και σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας για την επιτυχία τους. Διαχείριση επιδημίας κοροναϊού.

Μιλώντας στο προσωπικό του Νοσοκομείου Παραλιμνίου Σανατόριου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νοσοκομείο σήμερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, “Σήμερα απευθύνω ιδιαίτερη τιμή στον διευθυντή, τον γιατρό και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και την ευγνωμοσύνη του κράτους για τη συμβολή σας στην παραγωγή η χώρα μας περήφανη. “

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι οι ήρωες της πρώτης γραμμής βρίσκονται στα Νοσοκομεία Πληροφοριών, τονίζοντας ότι “το αισθάνομαι πολύ έντονα, ταυτόχρονα είμαι περήφανος για το έργο σας, έχετε δώσει στη χώρα μας το δικαίωμα όσον αφορά τη θνησιμότητα στην Ευρώπη, το τρίτο όσον αφορά τους εμβολιασμούς, ο πρώτος είναι ο έλεγχος, μία από τις λίγες χώρες που έχει διαχειριστεί την επιδημία με τον καλύτερο τρόπο. Απλώς σκεφτείτε ότι λόγω των δικών σας προσπαθειών, το μέσο επίπεδο κλειδώματος στην Ευρώπη είναι 120 τόσες μέρες, στην Κύπρο – μόνο 61 ημέρες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Είναι λόγω των δικών σας προσπαθειών, της αυτοθυσίας σας, և η μεγαλύτερη τιμή για εσάς είναι τα ευγενικά λόγια που ακούγονται από εκείνους με τους οποίους έχετε αντιμετωπίσει.

Είμαστε ειλικρινείς συγκινημένοι γιατί οι θυσίες σας, η αυτοθυσία σας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός σας, σας επιτρέπουν να ακούσετε τις πιο κολακευτικές λέξεις, τόσο για τις γνώσεις σας όσο και για τη φροντίδα που έχετε δείξει σε όσους έχουν περάσει από το Νοσοκομείο Πληροφοριών. “

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει την κα Αμαλία Χατσιγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας-Αμμοχώστου, όλα μεμονωμένα, προσκαλώντας για άλλη μια φορά το προσωπικό να λάβει «την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του κράτους».

Source