Εφιάλτης WhatsApp, τι θα δώσετε αυτές τις γυμνές φωτογραφίες σε άλλους;

Συγγραφέας εφημερίδων Hürriyet Ερτουγκρούλ ΟζκόκΌσον αφορά τη νέα σύμβαση WhatsApp, “Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίδραση ενάντια στις μονοπωλιακές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο. Εάν η WhatsApp κάνει κάτι τέτοιο, οι νόμοι περί αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, οι οποίοι εκφράζονται ολοένα και περισσότερο στα συνέδρια της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επιταχυνθούν επίσης … Ο Mark Zuckerberg θα είναι ο πρώτος που θα πέσει κάτω από αυτό.” υπερασπίστηκε τη γνώμη του.

“Εφιάλτης WhatsApp, τι θα δώσεις αυτές τις γυμνές φωτογραφίες σε άλλους;” Ο Özkök στο άρθρο του με τίτλο, “Επιτρέψτε μου να κάνω ανοιχτά την ερώτηση που όλοι κάνουν από στόμα σε στόμα: Ξέρετε αυτές τις γυμνές γυναίκες φωτογραφίες που ανταλλάχθηκαν σε ανδρικές ομάδες WhatsApp κατά τη διάρκεια της πανδημίας … Αυτά τα αρσενικά ελάφια έκαναν … Οι ανατομικές δημοσιεύσεις που έγιναν από τους λάτρεις της φαντασίας από το ένα άκρο στο άλλο … Γυναίκες , τα ανέκδοτα που γράφτηκαν και σχεδιάστηκαν για πολιτικούς … Κοινόχρηστα πολιτικά κινούμενα σχέδια … Εκφράσεις, έννοιες, κατάρες που δεν θα έπαιρνα στο στόμα μας στις κανονικές μας συνομιλίες … Τι συμβαίνει τώρα … Κάτω από κάθε δημοσίευση που κάναμε, κάθε μήνυμα που μας στείλαμε, “Μην ανησυχείτε Μετά το WhatsApp, το οποίο διαβεβαιώνει ότι οι αναρτήσεις σας είναι κρυπτογραφημένες από τη μια άκρη στην άλλη, το Facebook και τα τρίτα ιδρύματα θα συγχέουν όλα αυτά τα συναισθηματικά και ψυχολογικά δοχεία απορριμμάτων, το κοσμικό δωμάτιό μας από τις 8 Φεβρουαρίου. “ έκανε το σχόλιό του.

Οζκόκ, “Ένα μέλος της σχολής που εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Cüneyt Özdemir στο YouTube είπε: «Ναι, θα το μοιραστεί». Στη συνέχεια διάβασα τους νέους κανόνες κοινής χρήσης του WhatsApp. Τα γράμματα είναι τόσο μικρά, τα κείμενα είναι τόσο μεγάλα, οι εκφράσεις είναι τόσο περίπλοκες … Όπως συνήθως, δεν κατάλαβα τίποτα ξανά. Αλλά μια φωνή μέσα μου λέει «Αυτό δεν μπορεί να είναι έτσι» … Δεν θα εισέλθουν στην ιδιωτικότητα των ανθρώπων, στο κοσμικό δωμάτιο, στην ευαίσθητη περιοχή … Δεν θα ρίξουν τους αντιπάλους στα συμπλέγματα της εξουσίας …“εξέφρασε τη γνώμη του.

Οζκόκ, “Αλλά δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής ή σεξουαλικής φαντασίας … Εάν μοιράζομαι έναν κωδικό πρόσβασης στο WhatsApp με έναν φίλο, θα λάβουν και αυτές τις πληροφορίες … Δεν υποθέτω ότι θα πάνε σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανόνας στις ομάδες WhatsApp στον κόσμο σήμερα. Οι άνθρωποι δεν διαρρέουν τι γίνεται σε αυτές τις ομάδες … Υπάρχει λοιπόν ο κανόνας που «μιλάει στο WhatApp, το κοινό μένει στο WhatsApp». Εάν αυτό το σύστημα κανόνων καταστραφεί από το ίδιο το WhatsApp … Υπάρχει τώρα μια αντίδραση ενάντια στις μονοπωλιακές πλατφόρμες κοινής χρήσης σε όλο τον κόσμο. “ χρησιμοποίησε την έκφραση.

.Source