Ζητώντας βοήθεια για την ανάπτυξη … Δημοσιογράφος Κύπρος

Η οικογένεια του 23χρονου Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του στη Λάρνακα από τις 9 Ιανουαρίου, είναι κόκκινος.

Σύμφωνα με αυτόν ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ: Ο 23χρονος αδερφός του έφυγε από το σπίτι το Σάββατο το απόγευμα και δεν επέστρεψε από τότε χωρίς κινητό τηλέφωνο. Ο 23χρονος χρησιμοποιεί ένα μπλε όχημα Suzuki Jim with με αριθμό κυκλοφορίας HHP219.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, υπάρχουν πληροφορίες ότι την τελευταία φορά που είδε τον 23χρονο βρισκόταν στο περίπτερο Αραδίπου.

Η αστυνομία ερευνά για να τον βρει, μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι εθελοντές και οι συγγενείς του 23χρονου θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο του Αραδίπου για να λάβουν μέρος στην έρευνα για να βρουν τον Χριστόδουλο.

Ο 23χρονος περιγράφεται ως λεπτός, ύψους 1,65 μ. κοντά, με κοκκινωπά μαλλιά και μπλε μάτια. Την τελευταία φορά που τον είδε, φορούσε μαύρο παντελόνι και σκούρο μπουφάν.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του, επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα της Λάρνακας στο 24-804060 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στην αστική γραμμή 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source