Ζωντανά: Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ (17:00)

Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όπως είναι σήμερα, είναι σαφές ότι μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετά από τρεις εβδομάδες αδράνειας, ο ΑΠΟΕΛ, με σχεδόν τους μισούς παίκτες, επιστρέφει στο γήπεδο για να συναντήσει την Καρμιώτισσα στο αναβαλλόμενο παιχνίδι του 14ου αγώνα.

Παρά τις πολλές προκλήσεις, αναμένει να ολοκληρώσει επιτυχώς τις δεσμεύσεις του για το 2020, να αναπνέει ανακούφιση και με τη σταδιακή επιστροφή όλων των νέων παικτών, προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τη διαφορά της αμαξοστοιχίας.

Στην Καρμιώτισσα, γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο σημερινό αναβαλλόμενο παιχνίδι με την ΑΠΟΕΛ. Ο αντίπαλος θα κάνει μια σειρά με σημαντικές απουσίες, αλλά ο Χρυσής Μάικλ players οι παίκτες του λένε ότι δεν τους αφαιρούνται.

Σε ένα άλλο παιχνίδι, ο Κύπριος προπονητής θα επικεντρωθεί στην καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και θα προσπαθήσει να γιορτάσει τη νίκη με τους γρήγορους παίκτες του στο κέντρο.

Ο ιστότοπός μας θα μεταδώσει το παιχνίδι ζωντανά σε εσάς, ενώ μια ολοκληρωμένη αναφορά θα ακολουθήσει ամբողջ ολόκληρη την απάντηση στο παιχνίδι.

Η ταυτότητα της συνάντησης

Καρμιώτισσα (Χρυσής Μιχαήλ).

APOEL (Mick McCarthy).

Σκορερ τερματος.

Κίτρινος:

Αποβολές

Στάδιο: “Στέλιος Κυριακίδης”.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Πρώτος βοηθόςΧαράλαμπος Γεωργίου.

Δεύτερος βοηθός. Πέτρος Πέτρο.

4ος Ο Αβραάμ Ούκα.

ΚΑΤΩΧρυσοβαλάντης Θεούλης:

AVAR: Χριστός Ε.

Παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Ιωάννου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ IVE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source