Ζωντανά: Apollo – ΑΕΚ 0-0

Ο Απόλλωνα περπατά με σχοινί, γιατί και πάλι, όπου έχτισε μια (μικρή) διαφορά, το έχασε στο παιχνίδι εναντίον της Καρμιώτισσας, և τώρα έχει δύο ντέρμπι. Το πρώτο είναι στο Ts iro σήμερα με την ΑΕΚ και μετά ακολουθεί τη Λεμεσό εναντίον της AEL. Φυσικά, η σημερινή συνάντηση με το NPP είναι σημαντική. Ένα ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς για πρώτη φορά οι παίκτες του Apollon θα συναντήσουν τον πρώην προπονητή τους, Sofronis Augustis.

Ο Κύπριος προπονητής δεν θέλει να «προσωποποιήσει» τον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα σήμερα. Αναμφίβολα θα κατηγορηθεί συναισθηματικά, καθώς έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με το Limassol Blues, εντάχθηκε στο προπονητικό προσωπικό, γιόρτασε τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες μαζί τους, και η τρέχουσα λίστα είναι σε μεγάλο βαθμό η επιλογή του.

“Είναι μια δύσκολη στιγμή”, ως εκ τούτου, για τον Κύπριο προπονητή, καθώς το επίπεδο πολυπλοκότητας του παιχνιδιού στο irio θα αυξηθεί στα παραπάνω. Ο χρόνος τελειώνει, η ομάδα της Λάρνακας σπρώχνει την πλάτη της ενάντια στον τοίχο, καθώς θα πρέπει να ανεβεί με πόντους με την ελπίδα της θέσης σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η ταυτότητα της συνάντησης

Απόλλων (Γιάννης Πετράκης): Δημητρίου, Pedro, Roberts, us ouste, ian anniotas, Psychas, Markovic, Matej, Pittas, Bisesvar, Dignini.

ΑΕΚ (Σοφρόνης Αυγούστου): Mol, Fernandez, Gondalet, Lafrance, Ioannou, Garcia, Trujillo, Spirowski, Naranjo, Heitley, Triskovski.

Σκόρερ. – / –

Κίτρινος: – / –

Αποβολές – / –

Στάδιο: Είμαι իրեյո.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας.

Πρώτος βοηθός. Γεωργίου Παύλος

Δεύτερος βοηθός. Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος Harutyun Harutyun.

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος.

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής διαιτησίας Γεράσιμος Παναγιώτης.

ΚΑΙ IVE ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source