Ζώδια. Αστρονομικές προβλέψεις για την εβδομάδα (12-18 / 4)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Επιλέξτε το ζώδιο σας ացեք διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη ωροσκοπίου για την εβδομάδα 12-18 Απριλίου από την Anta Leusi.

Απροσδόκητα γεγονότα στις 12 στο Κριός με τη Νέα Σελήνη θα σας μεταφέρουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώσετε έτοιμοι για νέες αρχές.

Τα παρορμητικά διασταυρούμενα σημεία (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) είναι τα πιο σημαντικά.

Γήινα σημάδια (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) և Το νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) προτιμάται περισσότερο.

Κριός.

Μην συσχετίζεστε με άτομα που δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας ζητηθούν. Δώστε στον εαυτό σας μια γενναιόδωρη ματιά στους ανθρώπους που έχουν δείξει την αγάπη τους για εσάς. Αποφασίστε για τις σοβαρές ερωτήσεις σας όταν δεν είστε αναστατωμένοι.

Ένα UL.

Δώστε προσοχή σε όλες τις πληροφορίες που έχετε πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Καταστολή բաց Η έλλειψη ποιότητας ζωής δεν θα εμφανίζεται μόνο στο πρόσωπό σας εάν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μείωση της εσωτερικής ενέργειας θα προέλθει από τη συναισθηματική σας ανάγκη για την επίλυση όλων των προβλημάτων.

ΔΙΔΥΜΑ:

Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να παραμείνετε στα χέρια των άλλων, σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ταυτόχρονα θα σας κάνει πολύ απαιτητικό. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο να αναζητήσετε ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις. Μπορείτε να βελτιώσετε την καλά δομημένη σχέση σας μέσω διαλόγου, αλλά επίσης να φέρετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

KH C RIVER.

Ηρεμήστε, γιατί η κόπωση σας κάνει πεισματάρηδες και κλαίω. Η χρήση όσων έχετε μάθει θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε σημαντικές αγορές. Απλώς πρέπει να κάνετε πιο διακριτική διάκριση με τη βοήθεια που προσφέρετε σε άλλους ανθρώπους. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της ζωής σας – επωφεληθείτε από τη σπατάλη της. Ανησυχείτε για τις ύποπτες κινήσεις ορισμένων από τους συναδέλφους σας և Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

ΛΕΩΝ:

Μην επιτρέπετε σύγκρουση ή παρανόηση που θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις των μελών της οικογένειάς σας և μην τις κακοποιείτε. Οι περισσότεροι από τους στόχους σας είναι εφικτοί կ θα πληρωθούν σύντομα. Μην φοβάστε την αλλαγή, μην προσκολληθείτε στο ίδιο μέρος. Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και μετά ξεκινήστε να οργανώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να μην συνειδητοποιήσετε. Είναι καλύτερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας παρά να περιμένετε να μαντέψουν. Βοηθήστε το αγαπημένο σας άτομο να διαχειριστεί τα ψυχολογικά του προβλήματα. Βεβαιωθείτε ότι ο τόνος και το στυλ του διαλόγου είναι σωστά.

ΖΥΓΟΣ:

Λάβετε αποφάσεις πρώτα αφού αξιολογήσετε σωστά την κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τον εαυτό σας, για να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί να είναι η αρχή ενός πιο δημιουργικού μαθήματος που θα καταλάβετε αργότερα. Βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε την ειρήνη στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά επίσης να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΡΑΨΙΜΟ.

Δεν θα είστε αργοί, αλλά αντ ‘αυτού θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις σωστές σκέψεις και διαίσθησή σας. Εξετάστε τα οικονομικά σας և τα οφέλη τρίτων σας և Αναρωτηθείτε εάν έχετε επιτύχει τους στόχους σας μέχρι τώρα! Είναι πολύ πιθανό ότι θα επιβαρυνθείτε με ασυνήθιστα έξοδα λόγω απρόβλεπτων υποχρεώσεων, οπότε αρχίστε να κλείνετε παλιούς εκκρεμείς λογαριασμούς πριν τους θυμηθείτε.

ΩΣ ΝΑΥΡΟ

Να είστε αισιόδοξοι – μην ξεπερνάτε τους στόχους σας. Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας արժեք την αξία των άλλων, προσπαθήστε να μετρήσετε την ευαισθησία σας με τη δική σας λογική և δύναμη. Εξετάζοντας το παρελθόν σας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε αποκτήσει εμπειρίες που δεν έχετε αναπτύξει λόγω έλλειψης πραγματικού ενδιαφέροντος για εσάς.

Αιγόκερως.

Θα σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να αισθανθείτε πνευματικά ικανοποιημένοι και γεμάτοι. Μπορείτε ήδη να υποφέρετε πολύ, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας, αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στο πρόγραμμα աշխատել συνεργαστείτε σε καλή διάθεση և χωρίς αγένεια.

Ένα RHOS:

Ηρεμήστε τα συναισθήματά σας χωρίς να κάνετε περιττές παραχωρήσεις ή συναισθηματικές εκρήξεις. Συμμετάσχετε με ένα οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στο μυαλό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, և όλα θα πάνε καλά όσο δεν βιάζεστε στις ενέργειές σας եք είστε προσεκτικοί για την επιτυχία κάθε συμβολαίου. Αποφύγετε οποιαδήποτε αμφισημία σχετικά με καθαρά πρακτικά θέματα և Μην αφήνετε εκκρεμή ζητήματα που μπορεί να σας καθυστερήσουν.

ΨΑΡΙ.

Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, γι ‘αυτό αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε πολύ πεισματάρης στις αναζητήσεις σας, καθώς το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε, να αναθεωρήσετε, να θέσετε νέους στόχους և, πρώτα απ ‘όλα, μην περιμένετε πάρα πολλά από ανώριμα ή πεισματάρης άτομα.

πηγή:

Source